Nieuwe muziek voor Avengers Campus in Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 11 februari 2022.

Nieuws uit de parken

  • En nog meer onthullingen uit Parijs: de eerste concept arts voor de floats van de nieuwe show ter ere van de 30e verjaardag zijn gepresenteerd!

Bioscoop en Disney+

  • De Beauty and the Beast prequel serie voor Disney+ gaat voorlopig niet meer door. Dit is opvallend omdat eerder deze week nog bekend werd dat Rita Ora in de serie zou meespelen. De beslissing zou genomen zijn omdat de scripts niet goed genoeg zijn en de muziek nog niet af is.
  • Het lijkt erop dat opnames van een nieuw Star Wars project in juni van start gaan. Het is alleen niet bekend wat het precies is. Het kan een serie of film zijn. Dat meldt Production Weekly. Zij melden ook dat de opnames van Ahsoka in april beginnen, de opnames van The Acolyte plaatsvinden van mei tot en met november en dat seizoen 2 van Andor begint met filmen in de herfst.
  • Disney+ voegt in de Verenigde Staten, waar Star ontbreekt, steeds meer titels toe die op volwassenen gericht zijn. Bob Chapek heeft gezegd dat dit gedaan wordt omdat 50% van de abonnees geen kinderen heeft.
  • Vanwege de dvd en blu-ray release van Encanto verscheen er op het officiële Twitter account van de film een fragment van achter de schermen. Hierin zie je hoe de stemmencast aan het werk is.

Overig nieuws

  • Vandaag is als een complete verrassing een uitgebreide versie verschenen van de soundtrack van Rogue One: A Star Wars Story. Michael Giacchino, die we ook van The Incredibles en de MCU Spider-Man films kennen, schreef de muziek. Eerder kreeg Solo: A Star Wars Story ook al zo’n uitgebreide soundtrack.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.