Nieuwe merchandise aangekondigd voor Disneyland Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 26 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • De vierde aflevering van Pass Annuel Showtime! is online verschenen. Hierin is onder andere een nieuwe lijn van merchandise aangekondigd gebaseerd op het kasteel van Doornroosje.
  • Vanaf 28 mei zullen er preview T-shirts van Avengers Campus in Hotel New York: the Art of Marvel worden verkocht.
  • Zaterdag zal ook het binnenzwembad van Sequoia Lodge weer heropenen na een renovatie. Het buitenzwembad blijft nog even dicht tot 1 augustus, de verdere renovatie van de buitenkant van het hotel zal in de herfst worden afgerond.
  • De laatste dagen van mei zullen best druk zijn in de parken in Parijs. De site meldt dat tickets op de meeste dagen tot het einde van de maand zijn uitverkocht.
  • Hong Kong Disneyland heeft aangekondigd dat hun avondshow Momentous voor het eerst te zien zal zijn halverwege juni. Ook is er een beschrijving naar buiten gebracht van de verschillende scènes.
  • De B-mode van een attractie is vaak ingebouwd om de attractie wel draaiend te houden als er een lokale storing is bij een animatronic of een effect. Theme Park Insider heeft hier een uitgebreid artikel aan gewijd.
  • De LA Times heeft een verhaal gepubliceerd over mogelijke corruptie in de lokale overheid van Anaheim. Hierin wordt Disneyland Resort genoemd, maar er is geen directe lijn tussen de corruptie en Disney,

Bioscoop en Disney+

  • Een aantal leden van de pers hebben de eerste twee afleveringen van de MCU serie Ms. Marvel mogen kijken. De reacties zijn overwegend positief. De serie is vanaf 8 juni te streamen op Disney+.
  • Op 15 juni verschijnt Family Reboot op Disney+. In deze serie staat elke aflevering een drukke familie centraal die het contact met elkaar is kwijtgeraakt. In de serie gaan ze vervolgens een week samen op reis.
  • Binnenkort wordt de vierhonderdste aflevering van Grey’s Anatomy uitgezonden. D23 sprak met showrunner Krista Vernoff over deze mijlpaal en wat kijkers kunnen verwachten van deze aflevering.
  • Morgen verschijnen de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi op Disney+. Heb je nou niet alle animatieseries gezien, comics gelezen en games gespeeld maar wil je toch iets meer achtergrondinformatie? Het YouTube account Star Wars Explained heeft een handige video die je bijpraat.

Overig nieuws

  • De eerste editie van Obi-Wan Wednesdays was gisteren. Er is toen merchandise onthuld gebaseerd op de Obi-Wan Kenobi serie, zoals action figures en een LEGO set.
Merchandise voor Disney+ serie Obi-Wan Kenobi.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.