Nieuwe details van de EPCOT transformatie

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 6 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Er zijn nieuwe details bekend gemaakt van de transformatie van EPCOT. De verschillende festivals zullen hun plek krijgen in het hart van het park, in de World Celebration neighborhood. Er is ook nieuwe concept art verschenen.
  • De previews van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind zijn volop bezig. En dus zijn er inmiddels ook foto’s en video’s van de wachtrij en de preshow. Let op: spoilers!
  • Ook Josh D’Amaro, de chairman Disney Parks, Experiences and Products, heeft een ritje gemaakt in Cosmic Rewind. Via zijn Instagram account zien we ook voor het eerst de set (en de cast) van Finding Nemo: The Big Blue… and Beyond. De show is binnenkort te zien in Disney’s Animal Kingdom.
  • De Imagineer Greg Pro heeft marketing art gedeeld van Journey of Water, de walkthrough attractie met Moana thema.

Bioscoop en Disney+

  • Het was al bekend dat Walker Scobell de titelrol zou gaan spelen in de Percy Jackson serie. Nu is ook bekend wie de andere twee hoofdrollen spelen. Leah Sava Jeffries zal te zien zijn als Annabeth en Aryan Simhadri als Grover.
  • Disney heeft een zogenoemde special look online gezet van Lightyear, de eerste Pixar film sinds Onward die weer in de bioscoop te zien zal zijn.
  • Op 27 mei verschijnt de National Geographic documentaire We Feed People op Disney+. Deze door Ron Howard geregisseerde documentaire gaat over de hulporganisatie World Central Kitchen. Bekijk hieronder de trailer.

Overig nieuws

  • Bob Iger, voormalig CEO van The Walt Disney Company, heeft samen met andere investeerders 25% aan aandelen in Funko gekocht. Het bedrijf is bekend van de Funko POP! vinyl figuren die vaak ook op Disney IP gebaseerd zijn.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.