New Year’s Eve feest in Parijs gaat niet door

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 24 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Vanwege de verspreiding van de omicron variant van het coronavirus heeft Disneyland Parijs besloten het New Year’s Eve feest op 31 december niet door te laten gaan. De parken blijven wel open. Walt Disney Studios tot half een ’s nachts en Disneyland Park tot een uur ’s nachts.
  • Disneyland Resort Parijs wordt binnenkort een stukje koninklijker: het Disneyland hotel bereid zich voor op een “Royal transformation”. DLRPFans schreef een overzichtsartikel met alle ontwikkelingen. Donalteur Kevin zag met eigen ogen wat ze aan het doen zijn en maakte er foto’s van.
  • Tijd om een beetje verticaal te gaan! Bioreconstruct is weer eens over EPCOT gevlogen en heeft luchtfoto’s gemaakt van het gebied waar gewerkt wordt aan Moana Journey of Water.

Bioscoop en Disney+

  • Het rode loper evenement voor The Book of Boba Fett is uitgesteld. Lucasfilm heeft hiertoe besloten vanwege de verspreiding van die eerder genoemde omicron variant. Maar er komt wel een dergelijk evenement. Alleen in plaats van rond de eerste aflevering zal dit zijn rond de laatste aflevering die in februari op Disney+ verschijnt.
  • Er is meer Star Wars nieuws: Foto’s van het kerstcadeau dat Lucasfilm medewerkers gekregen hebben, zijn online verschenen. Op het cadeau staan logo’s van toekomstige projecten en een ervan was nog niet bekend. Deze heeft de titel Tales of the Jedi. Het is niet bekend wat dit precies zal zijn. Ook staat Star Wars Visions erbij wat er op kan wijzen dat er een tweede seizoen komt van de anime anthologieserie.
  • Bob Iger heeft gezegd dat Disney+ meer content nodig heeft voor meer doelgroepen. Men moet dan denken aan content zoals de specials met Taylor Swift en Billie Eilish, Broadway musicals en meer specials over de parken en Walt Disney Imagineering.
  • Kijktip: Pak de popcorn erbij (met of zonder gesmolten boter), want vanaf vandaag is het prachtige Encanto te zien op Disney+ voor alle abonnees. Hier is dus geen VIP-toegang voor nodig.

Overig nieuws

  • De pogingen van Disney om een rechtszaak over Jack Sparrow te voorkomen, zijn niet gelukt. In 2000 schreven A. Lee Alfred II en Ezequiel Martinez Jr. een script over Davy Jones waarin hij niet eng maar grappig is. Ze beweren dat Disney hun werk gebruikt heeft voor het creëren van het personage Jack Sparrow.
  • We sluiten deze laatste Daily Disney Roundup van 2021 af met wat kerstsfeer, in de vorm van een duet tussen Michael Bublé en Kermit The Frog. Ze zingen samen “Jingle Bells”.

Tot maandag 10 januari voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.