Moon Knight promotiemachine komt op stoom

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 18 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het werk aan TRON Lightcycle Run blijft gestaag doorgaan in Walt Disney World. De ride vehicles zijn inmiddels op de baan gespot waar het push-pull testen nu aan de gang is.
  • A whole can? A whole can of whipped cream! De bijna waanzinnige introductie van de Kitchen Sink Sundae, het ijsje/hoofdgerecht dat alleen in de Beaches and Cream Soda Shop is te krijgen, is terug (met zwaailichten en al!).
  • Walt Disney World blijkt de meest populaire toeristenbestemming te zijn volgens TikTok. Filmpjes en zoektermen zijn onderzocht en daar is een top 5 uitgekomen. En Walt Disney World bleek dus op nummer 1 te staan.
  • H20 Glow Nights, de exclusieve avondopenstellingen van Disney’s Typhoon Lagoon in Orlando, komen weer terug deze zomer.
  • We werden gisteravond verrast in Parijs met een nieuwe versie van Disney D-Light. De Afterglow is samengevoegd met de pre-show van Illuminations, waardoor er nu een bijna 7 minuten-durende show wordt opgevoerd. De volledige show vind je hier.

Bioscoop en Disney+

  • De promotiemachine van Marvel is op stoom. Gisteren verscheen een nieuw fragment uit Moon Knight online. De serie met Oscar Isaac in de hoofdrol is vanaf 30 maart te zien op Disney+.
  • In Londen vond een speciale screening plaats van Moon Knight in het British Museum. Deze screening werd bijgewoond door castleden Oscar Isaac, Ethan Hawke en May Calamawy.
  • Van Daredevil zijn voor Netflix drie seizoenen gemaakt. Het lijkt er nu op dat een vierde seizoen in de maak is voor Disney+. Charlie Cox had eerder al gehint dat Matt Murdock/Daredevil terug zou keren in de MCU.
  • Op 25 maart verschijnt op Disney+ de muzikale documentaire OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u (a SOUR film). De documentaire neemt een kijkje achter de schermen bij het maken van het album Sour van de zangeres. Gisteren verscheen een nieuwe trailer.

Overig nieuws

  • De beveiliging van Disney houdt een situatie vlakbij Glendale, Californië in de gaten. In het plaatsje Atwater Village zijn waarschijnlijk gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Disney zegt zich zorgen te maken om de veiligheid van de werknemers en hun families die in de buurt wonen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.