Maiden Voyage van Disney Wish wordt uitgesteld

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 4 februari 2022

Disney Cruise Line

  • De Maiden Voyage, de allereerste cruise van de Disney Wish wordt met meer dan een maand uitgesteld. Waar de toch eerst op 9 juni van dit jaar moest plaatsvinden is dat nu verschoven naar 14 juli.

Nieuws uit de parken

  • UPDATE: Crush’s Coaster is alweer open! Donalteur Sven en alle andere bezoekers van het park kunnen al in de wachtrij plaatsnemen. DLP Report werpt (letterlijk) een blik over de schutting van Crush’s Coaster. De attractie heropent aanstaande zaterdag opnieuw voor het publiek, na een sluiting voor onderhoud van iets meer dan een maand.
  • De tijd doden terwijl je moet wachten tot een attractie weer operationeel is? Laat dat maar aan de skippers van de Jungle Cruise over! De attractie in het Magic Kingdom was tijdelijk niet beschikbaar, daarom speelden de skippers een tochtje in de attractie na.
  • We hebben ze inmiddels in drie verschillende kleuren gezien, maar deze kleur zou toch definitief moeten zijn: de panelen van Cosmic Rewind in EPCOT zien er strak uit. Met het eerder geïnstalleerde Nova Corps-ruimteschip ervoor nadert de attractie haar eindstadium.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft de line-up voor februari bekend gemaakt (ook al is februari al een paar dagen oud). Er zijn weinig verrassingen, onder andere de eerste afleveringen van Pam & Tommy en The King’s Man zullen deze maand beschikbaar komen.
  • Het is één van de meest besproken Marvel projecten van de laatste jaren die er nooit gekomen is: Gambit, het lid van de X-Men die na Wolverine en Deadpool de derde in de rij was die een eigen film zou krijgen. In 2016 werd de film gecanceld. Hoofdrolspeler Channing Tatum wil nu niets meer van Marvel weten en kan naar eigen zeggen “niet meer naar Marvel films kijken” (via Roy). Wij hebben medelijden met Channing.
  • We kijken natuurlijk uit naar de Oscarnominaties, maar de BAFTA’s zijn ook belangrijke prijzen. Encanto en Luca zitten tussen de nominaties voor beste animatiefilm en ook West Side Story heeft heel wat nominaties te pakken.
  • Stiekem geen Disney, maar misschien toch ooit belangrijk voor het MCU: Dakota Johnson is gecast voor een rol in de Madame Web film, die onderdeel gaat uitmaken van de SPUMC (Sony Pictures Universe of Marvel Characters). Waarschijnlijk gaat hem om de titelrol.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.