Magicband+ per ongeluk al even te koop

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 2 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisterochtend was de Magicband+ plotseling zonder aankondiging te koop in het Magic Kingdom. Dit lijkt een foutje te zijn aangezien ze weer uit de verkoop zijn gehaald. Gasten kunnen hun geld terug krijgen. De Magicband+ kan ook nog niet gekoppeld worden aan My Disney Experience aangezien de lancering pas gepland is voor later dit jaar. WDWNT plaatste een uitgebreide eerste blik op de nieuwe gadget.
  • Gisteren werd ook de volgende Annual Pass Soirée aangekondigd in een speciale terugblik van DLP Report op de vorige avond, ter ere van 30 jaar Disneyland Parijs.

Bioscoop en Disney+

  • Kevin Feige van Marvel Studios moet op zoek naar een nieuwe regisseur voor de Fantastic Four film. Deze zou eigenlijk geregisseerd worden door Jon Watts die erg succesvol is geweest met de Tom Holland Spider-Man trilogie, maar die heeft even een adempauze nodig na het regisseren van drie grote blockbusters.
  • Meer Marvel Studios nieuws: Ant-Man and the Wasp: Quantumania en The Marvels wisselen van releasedatum. Het Ant-Man and the Wasp-vervolg is verder in het productieproces dus verhuist van juli 2023 naar februari 2023. The Marvels verhuist dus naar juli.
  • Keert Emperor Palpatine terug in een Star Wars serie? Acteur Ian McDiarmid, die het personage speelt en in 2019 nog terugkeerde in The Rise of Skywalker, lijkt daarop te hinten. Obi-Wan Kenobi en Andor spelen zich allebei af in een tijd waarin Emperor Palpatine aan de macht was.
  • Vorige week werd bekend dat het derde seizoen van Love, Victor in Amerika op 15 juni verschijnt op Hulu én Disney+. Nu is ook bevestigd dat de serie op die dag ook in Nederland zal verschijnen. Ook zijn de eerste foto’s van dit laatste seizoen vrijgegeven.

Overig nieuws

  • Geoff Morell, de Chief Corporate Affairs Officer van de Walt Disney Company, verlaat het bedrijf weer na drie maanden. We kennen hem als de man die de openingsdatum van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind per ongeluk naar buiten bracht, maar hij was vooral verantwoordelijk voor de communicatie. Waarschijnlijk heeft de ophef met de gouverneur van Florida geen goed gedaan, maar officieel verklaart hij dat hij om meerdere redenen niet zo goed op deze positie past.
  • Lucasfilm, Skywalker Sound en Apple zijn een samenwerking aangegaan. Ze hebben een documentaire gemaakt over de iconische geluiden van Star Wars. De titel is Behind the Mac: Skywalker Sound. Deze is op 4 mei (Star Wars Day) te bekijken op het YouTube kanaal van Apple.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.