Magicband+ dit najaar naar Disneyland Resort

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 21 september 2022.

Nieuws uit de parken

 • Zoals eerder is aangekondigd zal de Magicband+ ook naar Disneyland Resort komen. Gisteren deelde Disney Parks meer informatie over de uitrol in en de toepasbaarheid van de gadget rondom de parken in Californië. De uitrol staat gepland voor Fall 2022. Een groot verschil in het gebruik tussen Orlando en Anaheim is de mogelijkheid om de Magicband+ door te geven aan andere gebruikers. Dit is vooralsnog een Disneyland Exclusive
 • In Disneyland is een nieuwe winkel aan New Orleans Square geopend: Eudora’s Chic Boutique Featuring Tiana’s Gourmet Secrets. Een hele mond vol, maar een fraaie eerste stap van de grote verandering van het gebied rondom Splash Mountain.
 • Op D23 Expo was er ook ruimte om terug te kijken naar de rijke geschiedenis van de Disney Parken. De traditie van Disney Ambassadors werd tijdens de Expo geëerd met een apart panel waar ook onze eigen Ambassadors uit Parijs bij aanwezig waren. Disney Parks blikt uitgebreid terug op dit samenkomen.
 • Niet per se nieuws, wel nice-to-know: Disney Tourist Blog deelt een nieuw lijstje met, volgens hen, de Top 10 Table Service Restaurants in Walt Disney World.
 • D23 heeft gisteravond een exclusief evenement voor Gold Members aangekondigd ter ere van 40 jaar EPCOT. Vooralsnog is dit het enige evenement ter ere van de verjaardag van het park.
 • Waar Amerikaanse parken vaak een grote line-up aan seizoenssnacks krijgen, blijft het aanbod in Parijs soms wat achter. Toch zijn er voor het Halloween-seizoen best veel nieuwe, tijdelijke snacks beschikbaar.
 • Disney Nederland heeft een video online gezet waarin Nederlandse fans herinneringen ophalen aan 30 jaar Disneyland Parijs. Tegelijkertijd wordt de kans gegrepen om de recente toevoegingen Avengers Campus en Disney D-Light te promoten.

Bioscoop en Disney+

 • Een teaser trailer voor Welcome To Chippendales is gisteren verschenen. De serie vertelt het verhaal van Somen “Steve” Banerjee, de onwaarschijnlijke oprichter van de mannelijke stripact de Chippendales. Kumail Nanjiani speelt de hoofdrol. De Hulu release is 22 november. Een Disney+ release is nog niet bevestigd.
 • Chloé Zhao heeft een overeenkomst gesloten met Searchlight Television (onderdeel van 20th Century Studios). Ze zal voor hen exclusief series gaan ontwikkelen. Zhao is bekend van haar regiewerk voor Marvel’s Eternals en Nomadland. Voor die laatste won ze een Oscar.
 • Alaqua Cox die Maya Lopez speelde in Hawkeye en binnenkort in haar eigen serie Echo zal volgens de laatste geruchten ook haar opwachting gaan maken in Daredevil: Born Again. Ook Elden Hanson, die Foggy Nelson speelde in de Netflix Daredevil serie, zal te zien zijn in de nieuwe serie.
 • In een featurette ter gelegenheid van de re-release van Avatar in de bioscoop kijken verschillende castleden zoals Zoe Saldaña en Sigourney Weaver terug op die eerste film uit 2009.

Overig nieuws

 • Een nieuwe Marvel game rondom Iron Man is in early development. Marvel werkt hiervoor samen met Motive Studio die eerder verantwoordelijk waren voor de game Marvel’s Guardians of the Galaxy.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.