Tokyo krijgt een nieuwe Space Mountain!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 27 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Grote veranderingen op komst in Tokyo! Daar gaan Tomorrowland en vooral Space Mountain op de schop. De huidige Space Mountain zal in 2024 sluiten. Daarna wordt deze vervangen voor een nieuwe versie. Het blijft een indoor achtbaan maar met betere effecten. De nieuwe versie moet in 2027 openen. Ook Tomorrowland Square zal aangepakt worden.
  • Disneyland Parijs heeft Premier Access Ultimate aangekondigd. Hiermee kunnen gasten voor €90 per persoon toegang krijgen tot de 12 attracties die al een individuele Premier Access optie hadden.
  • Gasten aan boord van de Galactic Starcruiser krijgen vanaf 2 mei nog een manier om zich onder te dompelen in het verhaal. Het gaat om ee galactic makeover, oftewel je laten schminken als een alien uit het Star Wars canon. Er zullen ook “Batuu Approved” designs zijn aangezien je in de parken niet je complete gezicht mag bedekken.
  • Disneyland in Anaheim heeft een nieuw evenement aangekondigd. Het heet Disneyland After Dark: Grad Nite Reunion. Op geselecteerde data in juni hebben gasten toegang tot Disney California Adventure voor een avond vol “dancing, fun and plenty of nostalgia”.

Bioscoop en Disney+

  • Het derde en laatste seizoen van de serie Love, Victor zal vanaf 15 juni ook in Amerika beschikbaar zijn op Disney+ (en tegelijkertijd op Hulu). Op dezelfde dag worden ook de eerste twee seizoenen toegevoegd. Dit is opvallend omdat de serie ooit wel voor Disney+ ontwikkeld is maar uiteindelijk bij Hulu terecht kwam. Men vond dat thema’s als seksualiteit bij tieners en alcoholgebruik niet geschikt waren voor Disney+.
  • De opnames van The Muppets Mayhem zijn gestart. Dat laat co-creator van de serie Jeff Yorkes weten op Twitter. Er is nog geen releasedatum bekend.
  • Volgende week verschijnt Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop en dus is de cast druk bezig met de promotietour. Zo waren Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong en regisseur Sam Raimi gisteren in Londen.

Overig nieuws

  • Een nieuw hoofdstuk in de Reedy Creek strijd tussen Disney en de staat Florida. De advocaat Jacob Schumer zegt dat het Reedy Creek Improvement District helemaal niet ontbonden kan worden gebaseerd op de contracten. Tenminste niet eerder dan in oktober 2029.
  • De bouw van de eerste Storyliving by Disney community is gestart. Het gaat om Cotino in Rancho Mirage, Californië. Er komen woningen maar ook een zwemmeertje en een hotel.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.