James Cameron regisseert mogelijk Avatar 4 en 5 niet

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 5 juli 2022.

Nieuws uit de parken

  • Mobile Order is nu ook beschikbaar in Last Chance Cafe in Frontierland. Het is de vijfde locatie in Disneyland Parijs waar dit nu mogelijk is.
  • The Art of Disneyland Paris is inmiddels verkrijgbaar en nu kunnen we ook het boek van binnen bekijken. Prachtig!
  • Een ticket kopen voor het Disneyland Halloweenfeest Oogie Boogie Bash is niet meer mogelijk. Alle 23 beschikbare data waren binnen enkele dagen volledig uitverkocht.
  • Als onderdeel van de 4th of July viering in EPCOT keerde het Heartbeat of Freedom vuurwerk terug, voor het eerst sinds 2019. WDW News Today heeft foto’s en een video.
  • En over 4th of July gesproken… Het Disney Parks Blog verzamelde vijf verwijzingen naar de Verenigde Staten die je in Disneyland Parijs kan spotten.
  • De Oriental Land Company brengt avondtickets terug naar Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea. Doordeweeks is het Weeknight Passport verkrijgbaar waarmee gasten na 17:00 een van de parken kunnen betreden. In het weekend en op feestdagen is er het Early Evening Passport waarmee gasten toegang krijgen vanaf 15:00.

Bioscoop en Disney+

  • In december verschijnt Avatar: The Way of Water. Regisseur James Cameron heeft ook al een derde Avatar film opgenomen, maar het is nog maar de vraag of hij ook Avatar 4 en Avatar 5 gaat regisseren. Cameron wil ook nog andere dingen doen en overweegt het stokje over te geven aan een andere regisseur.
  • Tony Gilroy, showrunner van Andor, heeft aan Empire Magazine verteld dat de Star Wars serie een verhaal zal vertellen dat vijf jaar duurt. Het eerste seizoen van 12 afleveringen is het eerste jaar. Het tweede seizoen zal de overige vier jaar vertellen in blokken van steeds drie afleveringen. Via Empire Magazine is ook een nieuwe foto naar buiten gekomen van acteurs Diego Luna en Stellan Skarsgård.
  • In een interview met IGN legt Taika Waititi uit dat het design van Gorr the God Butcher, de slechterik in Thor: Love & Thunder, veranderd is ten opzichte van de comics. Daarin leek hij te veel op Voldemort uit de Harry Potter films.
  • Disney heeft de titel van de Marvel serie Jessica Jones veranderd in A.K.A. Jessica Jones. Tijdens het ontwikkelen van de serie was dat al de titel, maar die is later versimpeld. Op de app pagina staat nog de oude titel, maar tijdens de opening credits zie je nu de nieuwe titel. Het is mogelijk een voorteken dat Jessica Jones terug gaat keren in de MCU.
  • The Bob’s Burgers Movie zou eigenlijk op 25 mei in de bioscoop te zien zijn, maar Disney annuleerde die release voor Nederland. Vanaf 13 juli kunnen we eindelijk op Disney+ naar de film kijken.

Disney Cruise Line

  • Aan boord van de Disney Wish vind je de Oceaneer Club. Hier kunnen kinderen tussen de 3 en 12 jaar zich vermaken. Onderdeel daarvan is Star Wars: Cargo Bay. Dit gedeelte kan aangepast worden wanneer er nieuwe films of series verschijnen.

Overig nieuws

  • Vanaf morgen is de Disney musical Aladdin ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Op die dag wordt de uitbreiding van de Earcatch app voor musicals gelanceerd. Met behulp van audiodescriptie kunnen blinden en slechtzienden ook van de voorstelling genieten.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.