Internationale toeristen weer welkom in Amerika

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 9 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Een selfie maken met Baby Yoda oftewel Grogu? Vanaf 12 november is het mogelijk met de My Disney Experience app. Op 12 november is dit exclusief voor Disney+ abonnees. Na die dag ook voor de rest van de gasten.
  • Nog meer voordeel voor Disney+ abonnees: Op Disney+ Day mogen zij eerder de parken in van Walt Disney World.
  • Gisteren hebben de Amerikaanse parken weer internationale gasten verwelkomd. Eerder was dat uiteraard niet mogelijk vanwege de coronapandemie. Ook op Orlando International Airport werd aandacht besteedt aan de terugkomst van toeristen in Florida.

Bioscoop en Disney+

  • Op 12 november (Disney+ Day) zal eindelijk ook Enchanted toegevoegd worden op Disney+. De film ontbrak tot nu toe nog overal ter wereld.
  • De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 zijn begonnen. Regisseur James Gunn maakte dat bekend met een foto op Twitter. Daarmee bevestigde hij ook dat acteur Chukwudi Iwuji zich bij de cast heeft gevoegd. De twee werkten eerder samen voor de HBO Max serie Peacemaker.
  • We meldden het gerucht gisteren al in de Disney Daily Roundup maar nu bevestigt The Hollywood Reporter het nieuws ook: de release van de Star Wars film Rogue Squadron is uitgesteld. Regisseur Patty Jenkins is eerst nog te druk met de derde Wonder Woman film en een film over Cleopatra.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.