Gratis Disney+ bij Disneyland Parijs tickets

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 22 juni 2022.

Nieuws uit de parken

 • Disneyland Parijs geeft gratis Disney+ abonnementen weg bij de aanschaf van tickets. Bij het boeken van een hotel en parktickets krijg je een jaar gratis Disney+. Bij een los ticket krijg je 3 maanden gratis Disney+. Bij het kopen of verlengen van een jaarabonnement krijg je 30 dagen gratis Disney+.
 • Na PYM Kitchen zijn nu het menu en de prijzen van Stark Factory in Avengers Campus ook bekend. In het restaurant worden salades, pizza’s en pasta’s geserveerd.
 • We wachten al een tijd op nieuwe informatie over de retheming van Splash Mountain naar een The Princess and the Frog attractie. Disney heeft aangekondigd meer naar buiten te brengen tijdens het Essence Festival of Culture dat van 30 juni tot en met 3 juli gehouden wordt in New Orleans.
 • Gisteren was het International Yoga Day. Cast Members uit alle resorts kwamen samen voor een yoga sessie. Ook in Parijs werd enthousiast meegedaan.

Bioscoop en Disney+

 • De opnames van de Disney+ serie Percy Jackson and the Olympians zijn volop bezig. Gisteren zijn een aantal nieuwe castleden bekend gemaakt. Dior Goodjohn speelt Clarisse La Rue, Olivea Morton speelt Nancy Bobofit en Charlie Bushnell speelt Luke Castellan.
 • In de eerste aflevering van Ms. Marvel speelde AvengerCon een grote rol. Om de serie te promoten is er nu een in-universe website gemaakt voor het evenement: www.newjerseyavengercon.com.
 • De trailer van LEGO Star Wars: Summer Vacation is gisteren verschenen. De nieuwe special is op 5 augustus te zien op Disney+.
 • De Star Wars geruchtenmolen draait momenteel flink door. De Daily Mirror heeft gemeld dat Millie Bobby Brown in gesprek zou zijn voor een rol in een film of serie. En nu is er ook een gerucht dat er gewerkt wordt aan een Cal Kestis serie. Cal is de hoofdpersoon in de games Star Wars Jedi: Fallen Order en het volgend jaar te verschijnen Star Wars Jedi: Survivor. Acteur Cameron Monaghan die het personage ook in de games speelt zou al getekend hebben voor de serie.
 • Binnenkort kun je op Disney+ kijken naar een documentaireserie over de LA Lakers, het beroemde basketbalteam uit Los Angeles. Bekijk hier alvast de trailer van Legacy: The True Story of the LA Lakers.

Disney Cruise Line

 • Kijktip: De inzegening van de Disney Wish zal vandaag om 17.00 uur te zien zijn via een livestream.

Overig nieuws

 • De komende tijd zullen we steeds vaker updates van de D23 Expo kunnen melden, zo ook deze keer: er wordt in deze editie een gloednieuwe Expo Marketplace georganiseerd waarop boeken en andere merchandise wordt verkocht.
 • Om Pride Month te vieren komt Marvel deze maand met een speciale uitgave in hun Voices serie. In Marvel’s Voices: Pride #1 zijn verhalen verzameld van LGBTQ+ personages en makers.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.