Geen mondkapjes meer in Disneyland Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 2 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Goed nieuws vanuit Parijs! Vanaf vandaag zijn gasten en cast members niet langer verplicht een mondkapje te dragen in de parken. Men raadt nog wel aan een mondkapje te dragen tijdens parades en Disney Illuminations.
  • Walt Disney Imagineering heeft beelden gedeeld vanuit het opstapstation van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Liz Diaz (Senior Ride Development Engineer) vertelt over de attractie die komende zomer zal openen.
  • Recent heeft Oscar Isaac (Poe Dameron in Star Wars) een bezoek gebracht aan de Galactic Starcruiser, samen met Imagineer Scott Trowbridge. Ook Bob Chapek liep een rondje door het hotel.
  • Ter ere van Mardi Gras is de parade in Disney’s Port Orleans Resort voor het eerst in twee jaar weer terug. Deze keer is het thema ’50 years of Magic’.
  • Voor het treinstation van Disneyland in Anaheim is voor even geen Floral Mickey, maar een Floral Minnie te zien. Dit is ter gelegenheid van Women’s History Month. De Floral Minnie zal de hele maand te zien blijven.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft officieel aangekondigd dat de Marvel series zoals Daredevil die voorheen op Netflix stonden vanaf 16 maart op Disney+ toegevoegd worden. Dit geldt echter alleen voor de Verenigde Staten (met nieuwe parental controls), Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland. Andere landen waaronder Nederland zullen later dit jaar volgen.
  • Marvel heeft een nieuwe poster vrijgegeven van Moon Knight. De nieuwe MCU serie die eind deze maand op Disney+ verschijnt.
  • Vorige maand werd de terugkeer van animatieserie Futurama aangekondigd voor Hulu en Disney+. Joe DiMaggio die de stem inspreekt van robot Bender zou in eerste instantie niet terugkeren. Maar er is nu toch overeenstemming bereikt: DiMaggio zal opnieuw te horen zijn in de serie.

Overig nieuws

  • The Walt Disney Family Museum in San Francisco heeft een nieuwe tentoonstelling aangekondigd. Vanaf komende zomer is daar The Jungle Book: Making a Masterpiece te bezoeken. In deze tentoonstelling, samengesteld door animator en Disney Legend Andreas Deja, wordt stilgestaan bij de 55ste verjaardag van deze animatieklassieker.
  • Marvel en Funko hebben een serie Funko Pop! figuren aangekondigd gebaseerd op Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Daarbij zit ook het 1000ste Marvel figuur dat Funko uitgebracht heeft.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.