Frozen gaat verticaal in Parijs

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 24 februari 2022.

Nieuws uit de parken

  • We gaan verticaal in Parijs! In het Walt Disney Studios park is de bouw van het Frozen gebied begonnen. Via OutsidEars zijn foto’s naar buiten gebracht van silo’s en hijskranen op de bouwplaats.
  • De trams in Disneyland Anaheim rijden weer. Deze stonden stil sinds de heropening vorige zomer. Sinds gisteren kunnen gasten weer gebruik maken van deze service.
  • Walt Disney World is begonnen met het implementeren van speciale MagicBand+ effecten. Bij de Fab 50 beelden zijn speakers geplaatst. Een datum waarop MagicBand+ zal lanceren is nog niet bekend.
  • Wat betekent het om compleet op te gaan in een verhaal? In een nieuwe video vertellen Imagineers hoe ze dat aangepakt hebben bij Galactic Starcruiser.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ Canada heeft bevestigt dat de Marvel series van Netflix naar Disney+ gaan verhuizen. Vanaf 16 maart zijn daar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en The Punisher te zien. Het is nog even afwachten of dat ook voor Nederland (en België) zal gelden. Ondertussen heeft Charlie Cox bevestigd dat hij terug zal keren als Matt Murdock/Daredevil in de MCU.
  • Momenteel is regisseur James Bobin bezig met het scouten van locaties voor de Disney+ Original serie Percy Jackson and the Olympians. Bobin is de regisseur van de pilot aflevering.
  • James Mangold gaat voor 20th Century Studios een biopic maken over film icoon Buster Keaton. Mangold is momenteel nog druk bezig met het regisseren van de vijfde Indiana Jones film.
  • Sony en Marvel hebben de home release van Spider-Man: No Way Home aangekondigd. Voor deze gelegenheid is ook een bekende meme nagemaakt door de cast. Let op, via beide links zijn spoilers van de film te zien.
  • Disney heeft een trailer online gezet van Fresh. Deze Searchlight Pictures film zal direct op Hulu en buiten de VS op Disney+ verschijnen. Sebastian Stan en Daisy Edgar-Jones spelen de hoofdrollen.

Overig nieuws

  • Op 18 februari is in Walt Disney World tijdens de dagelijkse ceremonie waarbij de Amerikaanse vlag naar beneden gehaald wordt een honderdjarige Tweede Wereldoorlog veteraan geëerd. Het gaat om William McCroskey die een belangrijke rol speelde tijdens de D-Day operatie in Normandië in 1944.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.