Filmaankondigingen verwacht tijdens Star Wars Celebration

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 17 februari 2023.

Nieuws uit de parken

  • Bezoekers van PYM Test Kitchen in Avengers Campus in Disney California Adventure kunnen een Ooze Cauldron aanschaffen. Deze is gebaseerd op een scène uit Ant-Man and the Wasp: Quantumania.
  • Gisteren kon men zich registreren voor de Annual Passholder preview van TRON Lightcycle / Run. Al binnen een paar uur waren alle beschikbare plekken uitverkocht.
  • Bij TRON Lightcycle / Run is inmiddels ook een nieuw eetkraampje geïnstalleerd. Deze bevindt zich links van het pad naar de ingang van de attractie.
  • Vanwege de lagere capaciteit zal de Galactic Starcruiser één diner service per avond aanbieden, in plaats van twee.
  • De vakbonden en Walt Disney World zijn niet teruggekeerd naar de onderhandelingstafel. Er komen waarschijnlijk publieke acties.
  • The Royal Pub in Disney Village in Parijs gaat vandaag open. Er zijn beelden verschenen van het interieur en het menu is inmiddels ook bekend.

Bioscoop en Disney+

  • De laatste keer dat een Star Wars film te zien was in de bioscoop was The Rise of Skywalker in 2019. Sindsdien heeft Lucasfilm zich gericht op Disney+ series als The Mandalorian en Andor. Maar de verwachting is dat er tijdens Star Wars Celebration in april aankondigingen gedaan zullen worden over toekomstige films. De eerstvolgende nu nog titelloze film staat gepland voor december 2025.
  • In een nieuwe tv spot voor The Mandalorian is te zien dat het derde seizoen weer veel actie zal bevatten.
  • Het was de bedoeling dat we dit jaar weer meerdere Marvel series zouden zien op Disney+. Maar waarschijnlijk blijft het bij slechts twee: Secret Invasion en Loki seizoen 2.
  • De Disney+ serie Marvel Studios LEGENDS waarin samenvattingen te zien zijn van specifieke personages is nu ook voor het eerst te zien op YouTube. Het gaat om de afleveringen over Ant-Man, the Wasp en Hank & Janet.

Overig nieuws

  • Benieuwd naar Disney 100: The Exhibition? WDW News Today heeft foto’s en meer details verzameld van de tentoonstelling in The Franklin Institute in Philadelphia. Deze is vanaf morgen open voor publiek.
  • Het lijkt erop dat Disney twee Oom Dagobert verhalen van Don Rosa in de ban heeft gedaan. Het gaat om The Richest Duck in the World en The Dream of a Lifetime. Deze zullen niet meer gepubliceerd worden in de toekomst. Volgens het Twitter account DuckTalks kreeg Don Rosa het nieuws te horen per e-mail.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.