Eerste beelden van Disney+ serie A Small Light

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 16 januari 2023.

Nieuws uit de parken

  • Op 19, 23 en 25 kun je in het Walt Disney Studios Park genieten van de avondshow Magic over Disney. Hierin wordt muziek gebruikt uit Disney en Pixar films en is er video mapping op de Tower of Terror.
  • Een andere avondshow is tijdelijk niet te zien. Het gaat om Fantasmic! in Anaheim. Tot en met 2 februari is de show niet te zien.
  • Met de start van het International Festival of the Arts in EPCOT is er een nieuwe parkplattegrond. Het valt op dat de verwijzing naar het Play Pavilion verdwenen is. Het lijkt een bevestiging dat het project niet meer gerealiseerd zal worden.
  • Geen fysieke rijen voor de Figment popcorn bucket, maar het item is nog even populair. Op de eerste dag is het maximum aantal bereikt via Mobile Order.
  • In Hong Kong Disneyland hebben Mickey & Friends een nieuwe outfit gekregen. Natuurlijk ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van The Walt Disney Company.

Bioscoop en Disney+

  • Disney en National Geographic hebben de eerste beelden gedeeld van A Small Light. In deze serie volgen we Miep Gies, de vrouw die Anne Frank en haar familie hielp verbergen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  • Phineas and Ferb krijgt een revival. Er worden 40 nieuwe afleveringen geproduceerd en die worden weer verdeeld over twee seizoenen. Hamster & Gretel van dezelfde maker (Dan Povenmire) krijgt een tweede seizoen.
  • Vanaf 22 februari is een docuserie te zien op Disney+ over de muziek van Black Panther: Wakanda Forever. Deze serie heet Voices Rising: The Music of Wakanda Forever.
  • De regisseurs van Agatha: Coven of Chaos zijn bekend. Jac Schaeffer is de showrunner (een rol die zij ook bij WandaVision had) en zal ook een paar afleveringen regisseren. Gandja Monteiro (Wednesday) en Rachel Goldberg (Resident Evil) nemen ook plaats in de regisseursstoel.
  • En meer Agatha: Coven of Chaos nieuws: Hoofdrolspeelster Kathryn Hahn heeft gehint op liedjes in de serie. Na “Agatha All Along” in WandaVision komt dat niet als een grote verrassing.
  • Er gaat een gerucht dat Adam Driver (bekend als Kylo Ren) wel eens gecast zou kunnen worden in de MCU. Het gaat dan om de rol van Reed Richards in Fantasic Four.

Overig nieuws

  • Jewel Changi Airport in Singapore staat uitgebreid stil bij Disney 100. Zo heeft hun Light & Sound Show een Disney thema gekregen en is samengesteld door WET (ook bekend van Aquanura in de Efteling).

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.