Een uitbreiding voor Blizzard Beach?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 31 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Blizzard Beach, één van de twee waterparken in Orlando is al een tijdje gesloten. Uit vergunningsaanvragen door Walt Disney Imagineering zou kunnen blijken dat er wellicht een uitbreiding van het park op handen is.
  • Met de komst van Cosmic Rewind is er ook het een en ander veranderd in de beste keuzes voor Genie+ in EPCOT. Touringplans legt uit hoe je het beste om kan gaan met de keuzes voor Lightning Lanes in het park. Ook is een nieuwe park plattegrond van EPCOT verschenen.
  • Voor fans is het altijd interessant als een attractie geëvacueerd moet worden. Deze keer gebeurde het bij Mickey and Minnie’s Runaway Railway in Disney’s Hollywood Studios. Bekijk de foto’s bij All Ears.
  • Eten is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van een Disney-trip. Het zoeken naar de meest unieke of leukste plek om te dineren kan soms best uitdagend zijn. Ben je benieuwd waar de beste burger in Walt Disney World te vinden zijn? Disney Tourist Blog zocht het voor je uit!
  • Vanmiddag om 17:00 uur zal er een livestream van een speciaal Cast Member Event vanuit Parijs worden uitgezonden. Deze uitzending staat (uiteraard) helemaal in het teken van het binnenkort te openen Avengers Campus in de Studios.
  • Het is weer het einde van de maand, dus werpen we weer een blik op de maandelijkse Theme Park Enjoyment Index. Deze keer specifiek aandacht voor de nieuwe concept art voor EPCOT, de sluiting van Shanghai Disneyland en Chip ‘n Dale.

Bioscoop en Disney+

  • Star Wars heeft zich op sociale media uitgesproken tegen racisme. De aanleiding is de stormvloed aan haatberichten die actrice Moses Ingram ontvangen heeft sinds haar debuut als Reva in Obi-Wan Kenobi. Deze aanpak lijkt nieuw te zijn. Toen John Boyega (Finn) en Kelly Marie Tran (Rose) vergelijkbare berichten kregen, kwam er niet een reactie als deze.
  • Tijdens Disney Investor Day in 2020 kondigde Lucasfilm een Lando serie aan. Maar sindsdien hebben we nog maar weinig over deze serie gehoord. Lucasfilm president Kathleen Kennedy legt uit dat dit met het drukke schema van Donald Glover te maken heeft.
  • Tijdens de uitzending van Good Morning America van vandaag zal de teaser trailer van Pinocchio voor het eerst vertoond worden. Deze live action remake met Tom Hanks als Gepetto zal rechtstreeks op Disney+ verschijnen.
  • Disney heeft een nieuwe poster vrijgegeven van Hollywood Stargirl. De Disney+ Original film is vanaf aanstaande vrijdag te streamen.

Overig nieuws

  • Steven Spielberg’s West Side Story krijgt een concert versie. The Los Angeles Philharmonic zal de film live begeleiden tijdens twee concerten in juli in de Hollywood Bowl in Los Angeles.
  • Volkswagen heeft twee nieuwe auto’s gepresenteerd die geïnspireerd zijn door Obi-Wan Kenobi. Het gaat in beide gevallen om een ID Buzz. Een staat voor de Light Side en een voor de Dark Side.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

  1. Als donkere jongen zou ik toch graag zien dat alle originele tekenfilms ook in de reallife versies dezelfde kleur behouden. van mij hoeft het niet te worden aangepast omdat er perse “donkere” mensen in moeten. keep the original as original as it can. please.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.