Duurste jaarpassen Disneyland Resort volledig uitverkocht

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 26 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

 • Disneyland Resort heeft haar duurste jaarpas, The Dream Key, nu al uitverkocht voor 2022. voor 1399 dollar kunnen mensen zonder blokdagen de twee parken in Anaheim in.
 • Tegelijkertijd vinden er ook weer prijsverhogingen plaats: een hopper in de hoogste “tier” (dus op de drukste dagen) gaat naar 244 dollar per dag, een meerdaagse hopper gaat tussen de 315 dollar (twee dagen) en 440 dollar (vijf dagen) kosten. Het parkeren wordt volgend jaar 30 dollar, in vergelijking met 25 dollar dit jaar.
 • De ‘uitverkoop’ van de duurste passen, waar het gratis parkeren deel van uitmaakte, en de hogere prijze zorgen voor flink wat scepsis, onvrede en frustratie bij fans en oud werknemers.
 • Ook goed nieuws vanuit Anaheim: de tram service gaat in begin 2022 weer rijden!
 • In Disneyland Parijs gaat er juist wat verdwijnen, namelijk de mondkapjes voor kinderen onder de 11 jaar. Ook keert de Single Rider Line bij Ratatouille terug en er lijken ook steeds meer attracties bij te komen. In kleine stapjes terug naar normaal…
 • En meer nieuws uit Parijs. Volgens de main Street Gazette is de Quinjet voor Avengers Campus inmiddels aangekomen in Parijs. (via Carmen)
 • Pompoenen? In Disney’s Hollywood Studios verschijnt de eerste kerstversiering al op Sunset Boulevard.
 • Typhoon Lagoon, één van de twee waterparken in Walt Disney World, zou volgens de huidige schema’s rond de jaarwisseling weer open kunnen gaan. Disney heeft hier nog niets over aangekondigd, maar het is gebruikelijk dat er tijdens het winterseizoen minimaal één waterpark open is. Met de sluiting van Blizzard Beach op 26 december van dit jaar lijkt het logisch dat Typhoon Lagoon weer open gaat rond die tijd.

Disney+

 • Schurken nemen Disney+ over deze Halloween! Donalteur Carmen kwam onderstaande prachtige cover arts tegen in haar feed.

Overig nieuws

 • Aan boord van de Disney Wish kunnen gasten zich straks onderdompelen in het Marvel universum met de dinner show Avengers: Quantum Encounter. Paul Rudd (Ant-Man), Evangeline Lilly (The Wasp), Brie Larson (Captain Marvel), Anthony Mackie (de nieuwe Captain America) en Ross Marquant (de stem van Ultron in What If) hebben hiervoor opnames gehad.
 • We hebben het eerder besproken, maar het Witte Huis heeft gisteren officieel het einde van de travel ban aangekondigd. Vanaf 8 november a.s. gaan de grenzen van de Verenigde Staten weer open voor gevaccineerde reizigers. Met een prikkie mag je weer naar Mickey! 🙂

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.