Drukte in Walt Disney World

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 22 februari 2022.

Nieuws uit de parken

 • Disneyland Parijs had een beroemde bezoeker gisteren: niemand minder dan PSG-aanvaller Lionel Messi bracht een bezoek. Zou hij voor Premier Access hebben betaald?
 • Als je voor 25.000 euro wilt trouwen in Disneyland Parijs, krijg je er binnenkort een ritje in de koets van Assepoester bij!
 • Volgens data verzameld door thrill-data.com was de gemiddelde wachttijd in Walt Disney World op 20 februari het hoogst sinds de start van de coronapandemie. In de top 3 stonden Flight of Passage (134 minuten), Rise of the Resistance (128 minuten) en Twilight Zone Tower of Terror (125 minuten).
 • Het is het EPCOT International Festival of the Arts, dus is er veel prachtige art te zien. Een van de bijzonderste is onderstaande 3D art (via Robin).
 • Ook ontvingen gasten in een e-mail nieuwe promotionele foto’s van Galactic Starcruiser. Bekijk ze hier.
 • Gisteren werd President’s Day gevierd in Amerika. Sam Eagle van The Muppets vertelt in de lobby van Great Moments With Mr. Lincoln over zijn liefde voor Disneyland, dat hij de meest patriottische plek op aarde noemt.
 • Tokyo DisneySea viert dit jaar het twintigjarig bestaan. Onder de noemer Tokyo DisneySea 20th: Time to Shine! wordt een jaar lang feest gevierd. De Oriental Land Company heeft een concert tour aangekondigd waarin de muziek uit het park centraal zal staan.

Bioscoop en Disney+

 • What’s on Disney Plus heeft een overzicht van de Disney+ Originals die in maart te zien zijn op de streamingdienst. Bijvoorbeeld Turning Red, Moon Knight en The Ice Age Adventures of Buck Wild.
 • In The Book of Boba Fett speelde de zwartharige Wookiee Krrsantan een belangrijke rol. Voor lezers van de Star Wars comics een bekend figuur, maar voor de meerderheid van de kijkers compleet nieuw. Voor die laatste groep geeft StarWars.com een overzicht online gezet.

Disney Cruise Line

 • Recent is het beeld van Rapunzel toegevoegd aan de achterzijde van de Disney Wish. Op Instagram vertellen twee Imagineers kort over het beeld dat ruim 9 meter breed is.

Overig nieuws

 • We hebben een eerste blik op de nieuwe Marvel-film Thor: Love and Thunder. Speelgoedfabrikanten LEGO en Hasbro hebben hun eerste producten gepresenteerd inclusief Mighty Thor die in de film door Natalie Portman gespeeld wordt.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.