Doctor Who komt naar Disney+

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 26 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het waterpark Disney’s Blizzard Beach in Walt Disney World zal op 13 november weer open gaan. Er is dan op verschillende plekken Frozen-thematisatie toegevoegd.
  • De heropening van Blizzard Beach betekent ook dat Typhoon Lagoon vanaf 13 november zal sluiten voor groot onderhoud. Disney heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het waterpark weer open gaat.
  • In het Azië gedeelte van Disney’s Animal Kingdom zijn Diwali decoraties geïnstalleerd. Het is een van de belangrijkste feestdagen van het hindoeïsme en vindt zijn oorsprong in India. Het wordt ook wel Festival of Lights genoemd.
  • In november zullen er extra snacks worden aangeboden in Walt Disney World in aanloop naar Thanksgiving.
  • Nu de steigers steeds verder naar beneden komen in Fantasy Springs krijgen we een steeds beter beeld van hoe dit nieuwe themagedeelte in Tokyo DisneySea eruit komt te zien.

Bioscoop en Disney+

  • De BBC en Disney Branded Television hebben bekend gemaakt dat de populaire Britse sci-fi fantasy serie Doctor Who naar Disney+ komt. De serie zal wereldwijd (behave in het Verenigd Koninkrijk en Ierland) vanaf het nieuwe seizoen te zien zijn op Disney+ dus ook in Nederland en België.
  • Bekijk nu de trailer van The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Deze Marvel Studios Special Presentation is vanaf 25 november te zien op Disney+. James Gunn is verantwoordelijk voor de regie zoals hij dat ook gedaan heeft voor alle Guardians films. Hij gaat nu overigens aan de slag bij de concurrent als co-CEO van DC Studios.
  • Marvel heeft op sociale media een mysterieus bericht geplaatst. We zien het logo van Black Panther: Wakanda Forever waarvan alleen de R blijft staan met de datum 28 oktober 2022. De meest voor de hand liggende theorie is dat het hier gaat om de release van de nieuwe single van Rihanna die onderdeel zal zijn van de soundtrack.
  • Op 21 november wordt Elton John Live: Farewell From Dodger Stadium live gestreamd op Disney+. Gisteren verscheen de poster.
  • Jesse Williams, die jarenlang de rol van Jackson Avery speelde in Grey’s Anatomy, zal in seizoen 3 van Only Murders in the Building te zien zijn. Eerder was al bekend dat ook Paul Rudd zijn opwachting zal maken in het nieuwe seizoen.
  • Er is ook casting nieuws over Kingdom of the Planet of the Apes. Travis Jeffery, Neil Sandilands, Sara Wiseman, Ras-Samuel Welda’abzgi en Lydia Peckham hebben zich gevoegd bij de cast van deze 20th Century Studios film.
  • Vanaf vandaag zijn de zes shorts van Tales of the Jedi beschikbaar op Disney+. De stemactrice achter het personage Yaddle is een bijzondere: het is namelijk Bryce Dallas Howard. Zij regisseerde zelf verschillende afleveringen van The Mandalorian en The Book of Boba Fett.

Overig nieuws

  • Lucasfilm heeft het key art onthuld van Star Wars Celebration Europe dat in april 2023 in Londen zal plaatsvinden. Te zien is de skyline van Londen met daarboven de Death Star en verschillende ruimteschepen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.