Disney producties ontvangen zes Oscars

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 28 maart 2022.

Bioscoop en Disney+

  • Vannacht zijn voor de 94ste keer de Academy Awards oftewel de Oscars uitgereikt. Disney won zes beeldjes. Encanto won voor beste animatiefilm, Ariana DeBose won beste vrouwelijke bijrol voor West Side Story, de film The Eyes of Tammy Faye won twee Oscars (vrouwelijke hoofdrol voor Jessica Chastain en beste make-up en hairstyling), Cruella won beste kostuumontwerp en Summer of Soul is uitgeroepen tot beste documentaire.
  • Seizoen 2 van Only Murders in the Building heeft een releasedatum. Vanaf 28 juni kun je weer naar deze serie gaan kijken. Het nieuws werd door hoofdrolspelers Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short bekend gemaakt. Vannacht verscheen ook een eerste korte teaser.
  • Is Pixar aan een Finding Nemo serie aan het werken? Dat gerucht werd namelijk de wereld in gebracht door Skyler Shuler en Derek Cornell van The DisInsider Show.
  • Over twee dagen gaat de Marvel serie Moon Knight van start op Disney+. Bekijk hieronder een nieuwe promo.

Nieuws uit de parken

  • Disney zal opnieuw internationale cast members verwelkomen via het Disney Cultural Representative programma. In eerste instantie zullen mensen benaderd worden waarvan hun deelnames verkort of geanuleerd werden in 2020. Vanaf augustus zullen deze cast members weer aan het werk gaan in de World Showcase paviljoens in EPCOT.
  • Het Instagram account van Imagineer Zach Riddley zorgt opnieuw voor interessante foto’s. Hij laat weten dat de vloer van het nieuwe Connections Cafe and Eatery een eerbetoon zal bevatten aan de originele lay-out van EPCOT.
  • In de nieuwste aflevering van Dispatches from the Halcyon wordt meer verteld over het voedsel en de merchandise die beschikbaar zijn aan boord van de Galactic Starcruiser.

Overig nieuws

  • Op 6 april verschijnt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. In een nieuwe trailer ligt de focus op de dark side personages.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.