Disney ontvangt veel nominaties bij Critics Choice Awards

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 7 december 2022.

Nieuws uit de parken

  • En over koffie gesproken: Het koffiebedrijf Lavazza Group is nu een official partner van Disneyland Parijs. Ze hebben een overeenkomst getekend voor vijf jaar.

Bioscoop en Disney+

  • De nominaties van de Critics Choice Awards zijn bekend. Disney heeft in totaal 40 nominaties ontvangen met producties voor Disney+, ABC, Hulu, FX en Fox. Met zes nominaties voor onder andere beste komedieserie maakt Abbott Elementary de meeste kans. De Star Wars serie Andor is twee keer genomineerd: voor beste dramaserie en Diego Luna voor beste acteur in een dramaserie.
  • De eerste social media reacties van media en recensenten op Avatar: The Way of Water staan online. Vooral het visuele spektakel wordt geprezen. Er is ook een nieuwe featurette verschenen.

Overig nieuws

  • Vrijwilligers van RunDisney zijn boos: na het Wine & Dine Half Marathon Weekend kregen de vrijwilligers maar een halve dag park cadeau, in tegenstelling tot de hele dag die er altijd gegeven werd.
  • Dit is niet zo’n mooi gebaar, maar daar staat een ander mooi gebaar tegenover: Magic Kingdom was tijdens de Sunrise Ceremony open voor meer dan 1850 familieleden van “gevallen helden” uit het Amerikaanse leger.
  • Toen bekend werd dat Bob Iger terug zou keren, werd ook meteen vooruit gekeken naar wie hem op termijn zal opvolgen. De naam van Christine McCarthy gaat nu rond als volgende CEO. Momenteel is ze CFO (Chief Financial Officer).
  • Volgens NPR verkoopt de Disney Store in Japan merchandise van Winnie the Pooh ter ondersteuning van de protesten in China tegen het zero-COVID beleid. Op de merchandise is een afbeelding te zien van Winnie the Pooh die een leeg vel papier omhoog houdt, een symbool van de Chinese lockdown protesten.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.