Disney+ geeft voorproefje van 2023

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 20 december 2022.

Nieuws uit de parken

  • Fans van The Nightmare Before Christmas kunnen drie weken langer genieten van de overlay van The Haunted Mansion in Disneyland. Na 30 januari zal de attractie weer omgebouwd worden naar de klassieke versie.
  • Gasten van Cinderella’s Royal Table in Walt Disney World kunnen vanaf 28 februari weer dineren met Disney prinsessen. Deze interactie met karakters is niet beschikbaar geweest sinds de start van de coronapandemie.
  • Er is weer een teken dat de opening van TRON Lightcycle Run dichterbij komt. De attractie wordt nu namelijk al genoemd in de audio van de Tomorrowland Peoplemover en de Walt Disney World Railroad.
  • In een poging om de opkoop en doorverkoop van merchandise op grote schaal te verminderen heeft Tokyo Disney Resort haar voorwaarden voor verkoop aangepast. De nieuwe voorwaarden zijn vanaf morgen van kracht.
  • De Cast Members van Avengers Campus hebben alvast een kerstboodschap opgenomen:

Bioscoop en Disney+

  • In een nieuwe video geeft Disney+ een voorproefje van de titels die in 2023 op de streamingdienst gaan verschijnen. Hierbij zien we onder andere ook korte eerste beelden van de Disney+ Originals Ahsoka, Win Or Lose, Peter Pan & Wendy en het tweede seizoen van Loki.
  • In Black Panther: Wakanda Forever zien we een nieuwe Black Panther en daar hoort uiteraard ook een nieuwe outfit bij. In een video geeft Marvel meer details. Let op: spoilers!
  • Bezoekers van de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam kunnen tot en met kerstavond op de foto gaan in de arrenslee uit The Santa Clauses. De foto kan als wenskaart verzonden worden naar familie en/of vrienden.

Overig nieuws

  • Het aandeel Disney is gedaald tot hetzelfde niveau als aan het begin van de coronapandemie. Het is nu $85.76 waard. Dat is meer dan 45% lager dan een jaar geleden. Bij concurrent Comcast is een vergelijkbare daling te zien.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.