Disney debuteert eerste teaser trailer van Wish

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 28 april 2023.

Nieuws uit de parken

  • De live action versie van Ariel uit The Little Mermaid zal komende zomer te zien zijn in de parken. In het Disneyland Park in Anaheim zal Ariel bezoekers begroeten vlakbij it’s a small world. In Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World is er een meet & greet bij Walt Disney Presents, inclusief props uit de film. In het Walt Disney Studios Park in Parijs zal Ariel onderdeel zijn van een “joyful, limited-time celebration”.
  • Fantasmic! in Disneyland zal tenminste tot en met 14 mei niet te zien zijn. Dit als gevolg van de brand met de Maleficent draak.
  • Disneyland Parijs heeft Magic Ears geïntroduceerd. In deze podcast, beschikbaar bij Deezer en Spotify, hoor je een audio tour van de Gardens of Wonder. Deze is beschikbaar in het Engels en in het Frans.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren is de eerste teaser trailer van Wish verschenen, de nieuwe film van Walt Disney Animation Studios die vanaf november gaat draaien in de bioscoop. Bij Good Morning America heeft hoofdrolspeler Ariana DeBose meer verteld over de film.
  • Eerder deze week verschenen de shorts van Young Jedi Adventures al op Disney+, maar vanaf Star Wars Day (4 mei) zal de serie echt beginnen. Gisteren zijn er character posters verschenen. In Nederland verschijnt de serie mogelijk een dag later vanwege dodenherdenking.
  • Vanaf 25 mei is het derde seizoen van The Kardashians te streamen op Disney+. Gisteren verscheen de trailer.
  • De Marvel Studios film Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 17 mei beschikbaar op Disney+, Voor deze gelegenheid is er een promo verschenen.

Overig nieuws

  • Vandaag is de game Star Wars Jedi: Survivor verschenen. Om de release te promoten is er een grappig filmpje gemaakt waarin Cameron Monaghan (Cal Kestis in de game) een Jedi coaching sessie krijgt van niemand minder dan Mark Hamill (Luke Skywalker). Ondertussen is de game met lovende recensies ontvangen.
  • De nominaties voor de vijftigste editie van de Daytime Emmy Awards zijn bekend. Disney heeft in totaal 34 nominaties, waarvan 19 voor de ABC soapserie General Hospital.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.