Disney+ campagne richt zich op volwassenen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 25 januari 2021.

Nieuws uit de parken

 • Vanochtend om 11.00 uur hebben er een heel aantal aankondigingen voor de 30ste verjaardag van Disneyland Parijs aangekondigd. Morgen nemen we in de Daily een uitgebreider overzicht mee, voor nu hebben we alvast het draadje van de D-Tales twitteraccount voor je.
 • Disney Imagineer Zach Riddley heeft via Instagram verschillende foto’s gedeeld van de Nova Corps Starblaster. Deze wordt geplaatst bij de ingang van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in EPCOT.
 • Een nieuwe stap is gezet voor meer inclusiviteit in de parken. Op de boten in Walt Disney World waarmee gasten naar Tom Sawyer Island kunnen gaan, stonden een aantal controversiële namen. Die zijn nu verwijderd.
 • Gasten die in Galaxy’s Edge in Disney’s Hollywood Studios een droid gaan bouwen in het Droid Depot, krijgen weer de gebruikelijke doos als verpakking. Wegens problemen met voorraden kregen gasten een aantal weken een plastic zak in plaats van de doos.
 • Het Disney College Program, eerder besproken in aflevering 236 van D-Tales, is begonnen met het rekruteren van nieuwe studenten tot en met januari 2023.
 • We zitten nog wel even vast aan het reserveringssysteem van Walt Disney World, aangezien Disney het Disney Park Pass System tot 18 januari 2024 heeft verlengd.
 • Disneyland Parijs en RhinoShield zijn een samenwerking gestart voor meerdere jaren. RhinoShield is producent van beschermcases voor smartphones. Er worden speciaal voor het resort cases ontworpen.

Bioscoop en Disney+

 • Disney+ heeft een nieuwe commercial. In het spotje wordt de nadruk gelegd op het feit dat Disney meer is dan alleen vermaak voor kinderen. Deze campagne wordt ook in de rest van Europa en Azië gebruikt.
 • Traditiegetrouw worden na het weekend character posters vrijgegeven van grote Disney+ series. Deze week is dat een poster van de Modifier uit The Book of Boba Fett, gespeeld door de muzikant Stephen “Thundercat” Bruner.
 • Acteur Josh Duhamel (bekend van Love, Simon en verschillende Transformers films) is gecast voor het tweede seizoen van The Mighty Ducks: Game Changers. Hij gaat coach Gavin Cole spelen.

Disney Cruise Line

 • In een video van Walt Disney Imagineering is te zien hoe men de azipods installeert. Deze zullen de propellers van de Disney Wish gaan huisvesten.

Overig nieuws

 • Abigail Disney, dochter van Roy E. Disney en al jaren criticus van The Walt Disney Company, heeft nu een film gemaakt. In The American Dream and Other Fairy Tales uit Abigail Disney kritiek op de manier waarop werknemers van de parken behandeld worden. De film ging in premiere op het Sundance Film Festival.
 • Dat de eind vorig jaar overleden Disney Legend Betty White geliefd was bij het publiek blijkt wel uit een inzamelingsactie op Facebook en Instagram. Onder de hashtag #BettyWhiteChallenge is al zo’n 12,7 miljoen dollar opgehaald voor dierenopvang en dierenwelzijnorganisaties.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.