De Disney Wish is virtueel gedoopt

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 30 juni 2022.

Disney Cruise Line

  • In een regenachtig Port Canaveral werd gisteren de Disney Wish formeel gedoopt. Dat gebeurde met een digitale champagnefles. Zoals we van Disney gewend zijn was er het nodige spektakel bij dit persmomentje, en ook de kinderen van Make-A-Wish werden uitgebreid in het zonnetje gezet!
  • Onder anderen twitteraar Scott Justin bezocht het schip na de doopceremonie, en zo kwamen de eerste foto’s vanaf de Wish direct online.

Nieuws uit de parken

  • We kennen Imagineer Zach Riddley als een groot fan van vloeren en tegels. Een grapje natuurlijk, maar hij staat wel bekend om de gedetailleerde vloeren van attracties en belevingen die hij vaak bekend maakt. Ook deze keer stelt hij niet teleur met een aankondiging rondom Dreamers Point in EPCOT.
  • In de Daily Disney Roundup van gisteren konden we melden dat character meet & greets met Darth Vader en Chewbacca in Star Wars Launch Bay beschikbaar zouden zijn via Genie+ Lightning Lane. Inmiddels zijn ze uit dat aanbod verwijderd.
  • Het spoorbedrijf Brightline heeft aangegeven dat er alsnog een station vlakbij Walt Disney World komt, alleen niet in Disney Springs en ook niet ergens anders op Disney’s grondgebied.
  • In een mysterieuze video heeft Disneyland hints gegeven over twee villains die hun opwachting zullen maken tijdens het Halloweenfeest Oogie Boogie Bash in Disney California Adventure. Men speculeert dat het hier gaat om Madam Mim uit The Sword in the Stone en Mother Gothel uit Tangled.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren verscheen de trailer voor het derde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. Deze keer speelt de serie zich af tijdens een zomerkamp. Ook verscheen de poster. De serie is vanaf 27 juli te zien op Disney+.
  • In de Daily Disney Roundup van gisteren deelden we de teaser trailer van Hocus Pocus 2. In een video bekijken Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy zelf naar de trailer.
  • Gisteren verscheen Baymax! op Disney+. In deze serie zien we hoe Baymax doet waar hij voor bedoeld is: hij is aan het werk als zorgrobot. Animator Jonah Sidhom heeft op Twitter beelden gedeeld van hoe hij zichzelf gefilmd heeft als referentie. Let op: de scène die te zien is bevat spoilers voor aflevering 4.

Overig nieuws

  • Vorige week verscheen de laatste aflevering van Obi-Wan Kenobi op Disney+ en dat betekent dat het gisteren ook alweer tijd was voor de laatste editie van Obi-Wan Wednesdays. Er is verschillende merchandise onthuld waaronder Funko Pops, action figures en een Darth Vader pin.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.