Daniel Delcourt krijgt eigen raam op Main Street U.S.A.

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 26 april 2023.

Nieuws uit de parken

  • Natacha Rafalski heeft op Instagram bekendgemaakt dat Daniel Delcourt een eigen raam krijgt op Main Street U.S.A. in Disneyland Parijs. Delcourt was bijna drie decennia lang werkzaam voor The Walt Disney Company waarvan de laatste acht jaar als Chief Operating Officer van Disneyland Parijs. Vandaag gaat hij met pensioen.
  • Op een van de torentjes van het kasteel in Disneyland Parijs zijn de LED lichten verwijderd. Dit is waarschijnlijk gedaan zodat een beschadiging gerepareerd kan worden.
  • Op 14 mei zal The Edna Mode Experience terugkeren in Disney’s Hollywood Studios als onderdeel van een venieuwd Pixar Place. Naast Edna Mode zijn er ook meet & greets met Mr. en Mrs. Incredible en Frozone uit The Incredibles en Sulley uit Monsters, Inc.
  • Een voormalig Cast Member van Walt Disney World is gearresteerd op verdenking van voyeurisme. Hij zou zo’n 500 vrouwen gefilmd hebben onder hun jurk of rok.
  • De attractie is al meer dan 50 jaar oud, maar krijgt nog steeds updates: the Haunted Mansion in het Magic Kingdom is voorzien van nieuwe lichteffecten. Met deze kleine update zou het contrast tussen de felle zon in Florida en de donkere scènes in de attractie minder groot moeten zijn.
  • Het stormde gisteren flink in the Sunshine State. Blog Mickey heeft beelden van een hagelbui die onder andere over Disney’s Animal Kingdom trok, waarbij hagelstenen zo groot als golfballen uit de lucht vielen.
  • In januari van 2024 keert RunDisney terug in Anaheim met het Disneyland Half Marathon Weekend. Gisteren is het artwork voor de afzonderlijke races bekend gemaakt.
  • Tokyo Disney Resort heeft twee nieuwe shows aangekondigd voor twee restaurants in Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea. Het gaat om The Diamond Variety Muster (in The Diamond Horseshoe) en Duffy and Friends’ Wonderful Friendship (in Cape Cod Cook-Off).

Bioscoop en Disney+

  • In de trailers van Indiana Jones and the Dial of Destiny was al te zien dat er een jonger gemaakte Harrison Ford te zien zal zijn in de film. Regisseur James Mangold heeft meer verteld over dit proces. Hij vertelt dat het hier om de opening van de film gaat en dat dit ongeveer 25 minuten lang zal zijn.
  • Linda Cardellini zal in Guardians of the Galaxy Volume 3 te horen zijn als de stem van Lylla de otter. Voor Cardellini is dit de tweede rol in de Marvel Cinematic Universe aangezien zij ook al te zien was als Laura Barton. Onder andere in de Disney+ serie Hawkeye. In onderstaand fragment uit Guardians of the Galaxy Volume 3 is Linda Cardellini al te horen.
  • Na veel geruchten is er nu duidelijkheid: Andy Serkis zal ook in het tweede seizoen van Andor te zien zijn als Kino Loy. Dat heeft de acteur bevestigd tijdens een interview met ET Online.
  • FX heeft de eerste foto’s gedeeld van The Full Monty. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1997. De serie is vanaf juni te zien op Disney+.

Overig nieuws

  • Vorige week verscheen de seizoensfinale van The Mandalorian op Disney+ en dus komt er ook een einde aan de Mando Mania campagne. In deze laatste editie is onder andere Force FX Lightsaber van Yoda onthuld.
  • De muzikale legende Harry Belafonte is op 96-jarige leeftijd overleden. In 1979 was hij te gast in The Muppet Show. De Muppets beschouwen hem als een van hun favoriete gasten en “a great friend”.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.