Daily Disney Roundup: woensdag 29 mei 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 29 mei 2019

  • Gisteren nemen we een bijzondere D-Tales op waarin Michiel zijn ervaringen in Galaxy’s Edge met je doorneemt! Hij mocht een exclusieve kijk nemen in dit nieuwe themagebied en komt terug met een bak vol verhalen! Zet je dus schrap voor een zeer exclusieve aflevering. Zoals altijd hebben onze ‘patrons’ een streepje voor en kunnen zij nu al genieten van deze podcast. Nog geen patron? Hier kun je ons steunen!
  • Één van de meest interessante vraagstukken na de overname van Fox: wat gaat Disney doen met Deadpool? Er zijn drie opties, blijkt.
  • Vallen alle Disney classics ten prooi aan de live action remake hype? Nee, deze zeker niet!
  • De LA Time schrijft over het Magical Pride event, dit weekend in Disneyland Paris en vraagt zich af: wat doen de Amerikaanse parken?
  • Ophef in de Disney fan-scene: er gaan geruchten dat het Living With Land en The Seas paviljoenen in Epcot tegen de vlakte gaan!
  • En nog meer wilde geruchten: Andrew Ryan, die vorig jaar als eerste een layout maakte van de uitbreidingen die in het Walt Disney Studios Park komen, heeft een tweede plattegrond gedeeld met de aanhoudende geruchten voor fase twee, van 2025 tot 2030. Daarin: de completering van het Star Wars land, Avatar en Carsland! Feit of fictie? Zijn vorige plattegrond bleek het in ieder geval bij het rechte eind te hebben…

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.