Daily Disney Roundup: woensdag 23 januari 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 23 januari  2019.

  • Er komt een Zootopia-land in Disneyland Shanghai! Het wordt na de toevoeging van Toy Story Playland de tweede expansie van het park. De bouw begint later dit jaar.Het land zal een nieuwe grote attractie bevatten die naadloos Disney-verhalen en ultramoderne technologie combineert. Entertainment, merchandise en eten en drinken bieden gasten de mogelijkheid om zich volledig te laten onderdompelen in de met Oscars bekroonde animatiefilm.De ontwikkeling van ’s werelds eerste “Zootopia” -thema volgt op het enorme succes van de “Zootopia” animatiefilm wereldwijd, met name in China, waar het de box office-records verbrak om de nr. 1 geanimeerde speelfilm uit de geschiedenis van het land te worden.
  • Het blijft een mooi gezicht: Disneyland in de sneeuw. Het dikke pak van gisteren betekende wel dat veel shows niet door konden gaan, maar de attracties bleven volop draaien.
  • Wat betekent de overname van Fox door Disney voor The Simpsons? Er zijn een paar opties.
  • Later dit jaar verschijnt het langverwachte deel op Frozen, Frozen 2. Hier een paar absurde fan-theorieën over wat daar in zou kunnen gebeuren…
  • Acteur Lin-Manuel Miranda (momenteel te zien in de film Mary Poppins Returns) zou voor Disney bezig zijn met het script voor een animatiefilm rond de eerste Latina Disney prinses.
  • De Oscar-nominaties zijn bekend gemaakt: Black Panther doet mee voor beste film, Ralph Breaks The Internet en Incredibles 2 zijn in de race voor beste animatiefilm.
  • Meer weten over het verhaal achter de lokaties in Star Wars: Galaxy’s Edge? Dat kan binnenkort met een reeks van drie speciale Marvel comics over het land.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.