Daily Disney Roundup: vrijdag 30 november 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 30 november 2018.

  • Om kinderen al jong kennis te laten maken met Star Wars, komt Disney met korte cartoons van de films: Star Wars Galaxy of Adventures. Het verhaal van de bestaande Star Wars-films is in stukjes gehakt en verwerkt tot korte animatiefilms, met het verhaal, dialoog en de muziek en geluidseffecten van de originele films.
  • De Franse belastingdienst heeft vorig jaar een inval gedaan op de burelen van Disneyland Paris om illegaal wegsluizen van winst naar Amerika te onderzoeken, zo meldt Bloomberg.
  • Disney heeft Tom Hanks een rol aangeboden in de live-action-verfilming van Pinocchio. De 62-jarige acteur is met de studio in gesprek over de vertolking van Gepetto, de maker van de houten pop die op magische wijze tot leven komt.
  • De scheiding tussen Netflix en Disney is in volle gang: er komt geen nieuw seizoen van Daredevil.
  • Elk jaar is er op de Amerikaanse TV een kerstspecial van Disney te zien. Je kunt nu vast kijken naar zangeres Gwen Stefani die Feliz Navidad zingt in Disneyland Anaheim.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.