Daily Disney Roundup: vrijdag 28 augustus 2020

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 28 augustus 2020.

  • Het is vrijdag, eind van de week, en dan is het lekker om al voorzichtig achterover te leunen en wat video-tjes te bekijken. Welnu, we hebben een paar suggesties:
  • We beginnen vandaag met een tip van Dylan. Als uitbreiding op het populaire spel The Sims (4), is een samenwerking tot stand gekomen met Disney/Star Wars. Gisteren werd de trailer gepresenteerd:
  • Meer video-updates vandaag want wat dacht je van deze Disney parks special waarin Disney Legend Rolly Crump aan het woord komt over The Haunted Mansion:
  • In D-Tales hebben we het geregeld over Joe Rohde, Imagineer van Disney en o.a. verantwoordelijk voor Disney’s Animal Kingdom. Het Disney parks blog heeft een nieuwe ‘home-made-serie’ van hem online gezet over o.a. de technieken die gebruikt zijn bij het totstandkomen van dit park in Florida. In de meest recente aflevering gaat het over de architectuur van het afrikaanse gedeelte van het park. Maar, bekijk ook de afleveringen over: de ramen in het park, verouderings en patineringstechnieken en de kunst van het steenhouwen.
  • #verticaalgaan mag niet ontbreken in de update van vandaag en dus nemen we je graag mee naar anaheim voor weer een fijne update van Yensid55, die wat meer duiding geeft bij de luchtfoto’s die onlangs via Miceage en Bioreconstruct werden vrijgegeven:

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.