Geweldige dronebeelden van de hele Disney Cruise Line vloot

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 23 oktober 2020.

  • Walt Disney World komt met een flinke aanbieding voor 2021: tot 40% korting op een on-property hotelboeking. Ook gasten die al een boeking hebben staan kunnen gebruikmaken van deze aanbieding als het goedkoper blijkt te zijn; je huidige wordt geannuleerd en omgeboekt. Alles om mensen weer naar Orlando te krijgen!
  • Disneyland Paris heeft meer bekendgemaakt over het grootse plan om de gigantische parkeerplaats te bedekken met zonnecollectoren. Je auto staat in de schaduw en Disney heeft een extra groene inkomstenbron!
  • En ook in het nieuwe Marvel-gebied in het Walt Disney Studios Park is men lekker verder aan het bouwen. Langzamerhand gaat men steeds meer verticaal; zo zijn de eerste onderdelen van de nieuwe facade van de Iron Man Coaster geplaatst.
  • Afgelopen periode waren alle vier de Disney Cruise Line schepen op één plek bij elkaar in Europa. Dat is heel uniek. De Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream én Disney Fantasy lagen allemaal aangemeerd in Brest, Frankrijk. Op Youtube is nu deze geweldige video verschenen met prachtige dronebeelden van de volledige vloot van de Disney Cruise Line.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.