Daily Disney Roundup: vrijdag 23 augustus 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 23 augustus 2019.

  • De D23 Expo is officieel begonnen. Vanaf vandaag tot en met zondag toont The Walt Disney Company allerlei nieuwe projecten aan de wereld – verwacht daarom veel nieuws de komende dagen!
  • Het grote, geheimzinnige, “Secret Project” is onthuld…en nee, het is helaas niet een nieuwe attractie, themagebied of compleet themapark… “One Day at Disney” is een documentaire-serie voor Disney+ en een bijbehorend boek waarin de cast members die de Disney magie dagelijks creëren centraal komen te staan. Zowel voor als achter de schermen. Hoe is het om te werken voor de Muis? Vanaf 3 december te zien op Disney+ (ook in Nederland…woohoo ?) met een feature-length documentaire, gevolgd door wekelijkse One Day At Disney Shorts van 5 à 7 minuten in de loop van het jaar.
  • Al tijdens de vorige D23 Expo aangekondigd, maar nu met meer details en nieuwe concept art: de make-over van Epcot. Veel meer groen, meer wandelpaden en wat nieuwe paviljoenen en restaurants komen in de komende jaren naar het park. Zo komt er een nieuwe attractie met Moana (Vaiana) in de hoofdrol: Journey of Water, Inspired by “Moana.” en wordt het Odyssey paviljoen omgebouwd tot preview-center van de nieuwe plannen: Walt Disney Imagineering presents the Epcot Experience
  • Het Star Wars Hotel, wat op dit moment gebouwd wordt ‘achter’ Star Wars Galaxy’s Edge in Disney Hollywood Studios, heeft officieel een naam gekregen: Star Wars: Galactic Starcruiser.
  • Dichterbij huis is er ook nieuws: het nieuwe Marvel themagebied in de Walt Disney Studios, als ook een vergelijkbaar gebied in Disney California Adventure, heeft een officiële naam gekregen: Avengers Campus. De drie themagebieden, Parijs, Anaheim en Hong Kong, delen hetzelfde achtergrondverhaal en vragen bezoekers zich bij de Avengers aan te sluiten.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.