Daily Disney Roundup: vrijdag 20 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 20 oktober 2017.

  • Disney Quest wordt op dit moment gesloopt om plaats te maken voor de NBA Experience. Gisteren werd de eerste ‘artist impression‘ vrijgegegven.
  • Maar hoe staat het dan met DisneyQuest op dit moment vraag je je af? Welnu, schrik niet:
  • Het Eastern Gateway project lijkt stil te vallen (Het grote nieuwe toegangs- en parkeerplan ten oosten van het Disneyland resort in Aanaheim), maar Tom Bricker bericht over een mogelijk alternatief dat wel gereed zou kunnen zijn voor Star Wars Galaxy’s Edge’s opening in 2019.
  • Halloween staat voor de deur en ben je niet in de gelegenheid om af te dalen naar Parijs, droom dan nog even weg met het mooie fotoverslag van Disney & More, zoals hij dat begin deze maand publiceerde!
  • Hou je ervan om weg te zwijmelen bij Disney bruiloften? Goed nieuws, want onder de noemer Disney’s Fairy Tales Weddings, zal er vanaf het voorjaar van 2018 een zevendelige serie worden uitgezonden. Voorlopig alleen in Amerika, maar dit zal ongetwijfeld ook zijn weg naar onze huiskamers gaan vinden. (Dank je wel voor de tip Rita!)
  • Met Grand Avenue dat nu open is voor gasten van de  Hollywood Studio’s is ook het zicht op de bouwwerkzaamheden van Galaxy’s Edge weer wat toegenomen. In het kader van #verticaalgaan voor het weekend… veel plezier en tot maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.