Daily Disney Roundup: maandag 3 september 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 3 september 2018.

We zijn weer terug na een lange en warme zomer, met veel Disney nieuws, zo links en rechts een bezoekje an de parken en vooral met heel veel zin om weer prachtige afleveringen van D-Tales te maken

  • Vanavond begint het tweeluik van de podcasts awards shows die in Nederland zijn geintroduceerd. vanavond zijn we aanwezig bij de prijsuitreiking van de BNR Dutch Podcasts Awards, morgen is het de beurt an de ONline Radio Awards. We houden je via onze social media kanalen op de hoogte!
  • Het Food & Wine festival is losgebarsten in EPCOT (Waarom ben ik daar nog nooit geweest? ?). WDWNT was er om alle heerlijkheden te recenseren.
  • Het is wel te hopen dat ze het droog hebben gehouden, want Spaceship Earth was aan het lekken!
  • De ‘Cantina’ in Star Wars Galaxy’s Edge heeft een naam: ‘Oga’s Cantina’ en voor Disneyland is het tevens een primeur, want buiten Club 33, is het de eerste ‘openbare’ plek waar alcohol geschonken gaat worden in het park. Bij de overburen, in Disney California Adventure, was dit al langer het geval.
  • Je kunt nog t/m morgen terecht in ‘A Bugs Land’ in Disney California Adventure. Vanaf 5 september zal het themagebied gesloten worden om plaats te maken voor het nieuwe Marvel themagebied.
  • Zelf Disney-figuren tekenen? There’s an app for that!
  • Gisteren was de laatste opvoering van Mickey and the Magician.  De show keert op 2 februari 2019 terug in de Walt Disney Studios.

  • Celebrity Chef Guy Fieri, die je misschien kent als presentator van Food Network (en voor Ralf de inspiratiebron om op de roadtrips door Amerika de meest obscure Diners, Drive-ins and Dives te bezoeken..) opende dit weekend zijn Chicken Guy filiaal in Disney Springs.

 

4 reacties

  1. Hè hè. Jullie zijn er gelukkig weer. Even een vraag. Wat komt er in de plaats van Mickey and the Magicians of blijft het theater gewoon dicht tot februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.