Disney Enchantment komt eraan!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 10 september 2021.

  • Gezocht: Mensen die graag bij Disneyland Parijs willen werken! De audities voor de herstart van de parades, waarbij character performers en parade performers gezocht worden, vinden volgende week zondag (19 september) plaats in Amsterdam.
  • Tijdens de 2021-editie van de Oogie Boogie Bash in Disney California Adventure kunnen we maar liefst drie nieuwe schurken verwelkomen (via Jennifer en Carmen). Agatha Harkness (uit WandaVision) vinden we terug in het Ancient Sanctorum in Avengers Campus (DCA), De live action versie van Cruella zien we in Hollywood Land en Sid (uit Toy Story) op Pixar Pier.
  • Een podcast tip via John: De Walt Disney Travel Company start de podcast Journey To The Magic, speciaal voor Britse luisteraars. In Nederland is de podcast voorlopig niet te luisteren, aangezien er een country block op zit (via Marieke).
  • Er wordt steeds meer bekend over de nieuwe vuurwerkshow in het Magic Kingdom die vanaf 1 oktober Happily Ever After gaat vervangen. In een video van Disney Parks is de nieuwe theme song te horen die als intro van Disney Enchantment zal dienen.
  • Het is klaar voor Dave Bautista bij Marvel Studios: na Guardians of the Galaxy Vol. 3 sluit het verhaal van Drax the Destroyer in het MCU.
  • Wow. Owen Wilson, recent nog te zien geweest als Mobius in Loki, zal een rol gaan spelen in de nieuwe Haunted Mansion film. LaKeith Stanfield en Tiffany Haddish zullen ook te zien zijn.
  • Tijdens een livestream heeft speelgoedfabrikant Hasbro een aantal Star Wars producten aangekondigd, waaronder action figures en de lightsaber van Rey uit de slotscène van Star Wars: The Rise of Skywalker.
  • De Marvel Unlimited app heeft een make-over gekregen. Je kunt nu onder andere favoriete personages volgen en er zijn exclusieve Marvel Infinity Comics, speciaal in verticaal formaat voor telefoon en tablet.
  • En we sluiten af met muziek, en wel die van Disney’s Hotel New York, The Art of Marvel… Nu beluistreen via Apple Music, Spotify en Deezer.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

  1. We hebben dus Disney (Frozen, Chicken Little) , Pixar (Up, Ratatouille) en nu ook Fox (Ice Age) die allemaal 3D animaties maken onder 1 bedrijf. Hm….

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.