Daily Disney Roundup: vrijdag 10 november 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 10 november 2017.

  • Door sommigen zal er reikhalzend naar worden uitgekeken, anderen zijn minder enthousiast, maar Disney gaat volle kracht vooruit met Star Wars. Gisteren werd een nieuwe trilogie aangekondigd. Daarnaast gaat men aan de slag met een TV serie, die te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst van Disney en zal het 1 miljard dollar extra besteden aan de Amerikaanse parken en dan voornamelijk aan de Twee Star Wars Galaxy’s Edge themagebieden. De aankondigingen werden gedaan tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Wil je nog meer weten wat dara allemaal werd gezegd? Check het nog beschikbare liveblog van Laughingplace.
  • Eerder deze week namen we een kijkje in het Aanaheim om de kerstvoorbereidingen te zien, vandaag doen we dat aan de oostkust, in het Magic Kingdom.
  • Altijd al benieuwd geweest wat het kost als een orkaan een Theme park resort bezoekt? Welnu, Disney heeft gisteren bekend gemaakt dat de kosten als gevolg van orkaan Irma maar liefst 100 miljoen dollar bedroegen.
  • Wil je de nieuwe kerstshow van Disneyland Parijs al zien? Disney and More heeft de foto’s en hoge resolutie video voor je. Let op: spoilers ahead!
  • Terwijl wij voornamelijk naar het westen kijken, zijn ze stiekem ook in het oosten keihard verticaal aan het gaan. De constructie van de Fantasyland uitbreidingen, met onder andere beauty and the Beast als headliner, gaat volle kracht vooruit, en nu dus ook omhoog!
  • En om de week mee af te sluiten…in het kader van ‘wat zullen we met deze attractie doen’: Screamscape meldt het gerucht dat de Stich Great Escape, momenteel een Character Meet-and-Greet, wederom tijdelijk zijn deuren zal openen, tijdens het drukke kerst seizoen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.