Daily Disney Roundup: vrijdag 1 maart 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 1 maart  2019.

  • Oke, we blijven nog heel even op de hypetrain die Star Wars Galaxy’s edge heet, want voor het nieuwe themagebied gaat gebruik gemaakt worden van de zogenaamde A1000 audio animatronics. In tegenstelling tot de animatronics die we kennen uit onder andere Pirates en Haunted Mansion, die werken op basis van hydrolische en pneumatische techniek, is deze nieuwe serie voorzien van electromotoren die de beweging aansturen. Zie hier het resultaat, dat je wellicht doet denken aan de animatronics die ook zullen schitteren in de Beauty and the Beast darkride in Tokyo.
  • Nieuwe Cruisline bestemmingen voor 2020, onder andere Griekenland zal (opnieuw) worden aangedaan.
  • Marketing done right… de twee Disneyland paris ambassadeurs zijn geheel in stijl voor de presentatie van het prachtige Pirates of the Carribean boek.

  • Interessante nieuwe patenten van Disney, waaronder technieken om VR te koppelen aan Drones.
  • Disney zou zijn belang in Hulu, dat al flink groter is geworden door de overname van 20th Century Fox, nog verder uit willen breiden. Het past allemaal in het grotere plaatje dat Disney voor ogen heeft in de streaming wereld.
  • Fijn weekend en tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.