Daily Disney Roundup: maandag 23 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 20 oktober 2017.

  • Halloween moet zijn grande finale nog bereiken op 31 oktober, maar de aankondigingen voor het kerstseizoen dringen voor een plekje op de voorgrond. Dit weekend werd bekend dat de populaire seizoentransformatie van It’s a Small World nu ook met Fastpass (in Florida) en Maxpass (in Anaheim) bezocht kunnen worden.
  • Zelfrijdende auto’s in Walt Disney World. We hebben het er al eerder over gehad in D-Tales, maar dit is een interessant artikel over waarom Disney hier wel eens een belangrijke stap zou kunnen, of moeten nemen.
  • Ben je nog op zoek naar het perfecte vakantie cadeau? Disney heeft het je iets gemakkelijker gemaakt met de lancering van deze speciale site waarop je niet alleen toegangskaarten en waardebonnen kunt aanschaffen, maar zelfs complete vakanties kunt boeken en kunt toewijzen aan een ander dan jezelf!
  • Stitch Alien Encounter sloot onlangs voor de zoveelste keer haar deuren, dit keer om plaats te maken voor een Character Meet-and-Greet. Deze is inmiddels open…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.