Daily Disney Roundup: maandag 16 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 16 oktober 2017.

  • Ga je binnenkort naar Walt Disney World en wil je je hond meenemen? Vanaf gisteren, zondag 15 oktober, is je viervoeter (van harte) welkom in Disney’s Art of Animation, Disney’s Port Orleans Riverside, Disney’s Yacht Club Resort en de ‘Cabins’ in Disney’s Ft. Wilderness Resort. Per nacht betaal je een extra bedrag tussen de 50 en 75 dollar.
  • Ook in Hong Kong is het startschot gegeven voor een paar jaar lang #verticaalgaan! Het park wordt uitgebreid met een Frozen themagebied, een groot nieuw Marvel gedeelte, Moana doet haar intrede en het kasteel krijgt een complete make-over.
  • Staan de marathon weekends onder druk? In verband met de op handen zijnde bouwwerkzaamheden naast Star Wars Galaxy’s Edge (Marvel, Eastern gateway?) doet het gerucht de ronde dat de aankomede marathon weekenden niet door zullen gaan.
  • Toe aan een nieuw boek? Disney veteraan Jody Jean Dreyer vertelt je in ‘Beyond the Castle‘ hoe Disney erin slaagt om de magie elke dag weer levend te houden in de parken.
  • Vorige week bracht Disneyland paris een verhaal over de stemmen van het Parijse park. Grote consternatie bij de Nederlandstalige Disney liefhebbers, want Michiel ontbrak in dit artikel en bijbehorende video. We wachten nog in spanning af hoe dit afloopt, maar intussen is Michiel nog gewoon te horen hoor!

  • En geen hard nieuws, maar wel leuk, deze tip van luisteraar/volger Dennis. Het is niet de beste kwaliteit, maar check de rondleiding door het huis van Disney Imagineering grootheid Tony Baxter!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.