Daily Disney Roundup: maandag 8 januari 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 8 januari 2018.

  • Gisteren verschenen de geruchten dat de Tower in Parijs wellicht geen Guardian overlay krijgt. @disneygoff maakte hier melding van, maar heeft de betreffende tweets in inmiddels verwijderd, zo lijkt het. Gelukkig hebben we de foto’s nog..

  • Een paar weken na de vestiging in Disney Springs, is nu ook de Star Wars VR Experience in Downtown Disney in Anaheim open.
  • Een Disney (half) Marathon lopen op je eigen tempo en in je eigen tijd? Het kan vanaf nu met de runDisney Star Wars Virtual Half Marathon.
  • Het aantal locaties waar je een Dole Whip kunt scoren neemt toe. Vanaf nu kun je ook in het Pop Century Resort terecht voor deze klassieker.
  • De Slinky Dog Coaster in Hollywood Studios is begonnen aan zijn tests.
  • Geruchten voor het Brazilië paviljoen in EPCOT steken weer de kop op. het sluiten van de Circle of Life attractie in The Land (Future World) zou daar mee te maken hebben. De Coco toevoegingen in het Mexico Paviljoen schijntdaarentegen op losse schroeven te staan, door het tegenvallende bioscoopbezoek.
  • Je hebt het ongetwijfeld al eens langs horen komen in D-Tales, het nooit gerealiseerde Disney’s America. Laughingplace neemt je mee naar het park ’that never was’
  • En let op! Deze week (dus) geen live uitzending tijdens de D-Tales opname. Zoals je wellicht la hebt meegekregen, gaan we vanaf 2018 om de week live met nieuws, lopende zaken, #dolewhips, bezorgde vissers en #verticaalgaan. De ‘andere’ weken maken we een meer tijdloze podcast waarin we dieper op specifieke onderwerpen in zullen gaan. Suggesties kun je te allen tijde sturen naar info@d-log.nl.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Nou dat was weer wat leuk nieuws. Maar wat een vreemd verhaal over de over of terror. Ik zou het wel fijn vinden als de tower geen Guardian wordt. Een eigen verhaal lijkt me veel beter. En dan blijf je uniek als park. Nu nog een suggestie voor D-tales. We weten dat de wdc alles heeft over genomen in Parijs. En jullie hebben vaak gehad over de toekomst van het park. Maar wat Ik me dus afvraag welke geruchten moeten we nou een beetje serieus nemen er is sprake geweest over een nieuwe ride die een vermogen gaat kosten. Wat ik ook soms tegenkom is geruchten over een derde park. Maar wou zou dan moeten komen. Ik weet wel dat er een behoorlijk stuk grond is tegenover exployer hotel of zou hier wat anders kunnen komen. Ja ik benk gek op geruchten.