Daily Disney Roundup: dinsdag 28 mei 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 28 mei  2019

  • Vanavond nemen we een bijzondere D-Tales op waarin Michiel zijn ervaringen in Galaxy’s Edge met je doorneemt! Hij mocht een exclusieve kijk nemen in dit nieuwe themagebied en komt terug met een bak vol verhalen! Zet je dus schrap voor een zeer exclusieve aflevering. Zoals altijd hebben onze ‘patrons’ een streepje voor en kunnen zij vanavond (vanaf ongeveer 22.30/23.00 uur) al genieten van deze podcast. Nog geen patron? Hier kun je ons steunen!
  • Deze hadden we vorige week ‘even’ gemist, maar de pretpark bezoekcijfers van 2018 zijn weer bekend gemaakt. Disney neemt traditioneel bijna de gehel top 10 in. Opvallen zijn de stijgingen in de Seaworld parken en… wat dichter bij ‘the mouse-house’: een 10% stijging voor Animal Kingdom.
  • Ruim 30 jaar geleden kwam Indiana Jones and the Last Crusade uit. Laughingplace duikt terug in de tijd!
  • De Inside Out Emotional Whirlwind maakt zich klaar om later deze zomer te openen in Disney California Adventure.
  • Slinky Dog krijgt een stevige knip en wasbeurt in de Walt Disney Studios.
https://twitter.com/ED92live/status/1133047916799635456
  • Terwijl de sloopwerkzaamheden bij Armegeddon/Spiderman vrolijk verder gaan.
https://twitter.com/ED92live/status/1133031235629002752

Ter gelegenheid van de lancering van The Lion King & Jungle Festival (30 juni t/m 22 september) biedt Disneyland Paris twee personen de kans om een unieke ervaring te beleven: een nacht middenin het Disneyland Park in een kamp dat geïnspireerd is op Indiase tenten! Om kans te maken op deze unieke ervaring, bezoek je tussen 28 mei en 10 juni deze website.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.