Daily Disney Roundup: dinsdag 24 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 20 oktober 2017.

 

  • Niet alleen in Disneyland gaat het verticaal, maar onder andere ook in Tokyo. TDR Explorer heeft wat beelden, en een korte uitleg van de werkzaamheden aldaar.
  • De Tweet van de dag komt op naam van Joe Rohde, onder ander verantwoordleijk voor Animal Kingdom en Expedition Everest.

  • Micechat komt met een mooie Halloween foto update vanuit Disneyland Anaheim, alwaar Splash Mountain met problemen blijft kampen :(. Aan de oostkust is inmiddels een tweede onderhoudsperiode aangekondigd van deze attractie.
  • In D-Tales hebben we het al vaker over Celebration gehad, het ‘idyllische’ Disney stadje, vlak onder de rook van de grote parken in Florida. Mocht je daar graag willen wonen… lees je even goed in, want er zijn nogal wat voorwaarden waar je huis en tuin aan moeten voldoen.
  • Iets dichter bij huis. Disneyland Paris bericht inmiddels dat de verbouwingswerkzaamheden voor Hotel New York – het zal veranderen in The Art of Marvel Hotel – zo’n twee jaar zullen duren, startend in oktober 2018.
  • Nog niet gemeld op d-log.nl, maar vorige week zijn er twee belangrijke vergunningen voor de bouw van Star Wars Galaxy’s Edge vrijgegeven, die de weg vrijmaken voor het installeren van de daadwerkelijke attracties in de showgebouwen, alsmede de externe themeatisering. En waar de bouw in Orlando eerder dit jaar zo’n 6 maanden vertraging had ten opzichte van de bouw in Anaheim, is dat nu nog zo’n 3 maanden. Men hoopt t gat snel te dichten, maar na Orkaan Irma is er een zo grote vraag naar aannemers en werkluis dat de vraag is of men dat gaat halen. Maar voor ons voldoende reden om nog even over de bouwplaats te vliegen.
  • Tot slot: vanavond zijn Jorn en Ralf je gastheren in D-Tales, Michiel zit in California en zal later deze week de parken bezoeken. Volgende week een uitgebreid verslag van hem in D-Tales. D-tales volg je vanaf 21.00 uur vanavond, live op deze site!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.