Cosmic Rewind heeft een openingsdatum!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 5 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind heeft eindelijk een officiële openingsdatum! Vanaf 27 mei kunnen gasten de nieuwe achtbaan in EPCOT gaan beleven. Jaarpashouders en Disney Vacation Club leden krijgen vroege toegang.
  • Encanto is een enorm succes en dus is het niet gek dat Disney dat in de parken wil laten terugkomen. Vanaf 11 april is in Disneyland Resort een nieuwe projectieshow te zien op de façade van It’s a Small World. “We don’t talk about Bruno” zal een belangrijk element zijn in deze tijdelijke show.
  • Nat worden in Splash Mountain is altijd een mogelijkheid, maar toch niet op deze manier. Een van de boomstammen in de attractie begon namelijk te zinken.
  • Met de heropening van Walt’s – an American Restaurant in het het vooruitzicht blikt DLP Report terug op het ontstaan en het verhaal van dit iconische restaurant. Ook is het nieuwe, goedkopere menu gisteren bekend gemaakt.
  • Op Avengers Campus in Parijs zien we eindelijk dat de borden van Studio 8 en 9 van de gebouwen worden gehaald. Deze zullen waarschijnlijk worden vervangen door een Avengers-logo. Ook wordt er getest met de kraan waar in Disney’s California Adventure de Stuntronic langs wordt gelanceerd.

Bioscoop en Disney+

  • Dat Spider-Man: No Way Home een enorm succes is, is geen verrassing meer. Maar het afgelopen weekend is toch weer een mijlpaal bereikt die het benoemen waard is. De distributeur Universal Pictures Pictures heeft bekend gemaakt dat de film in Nederland de miljoenste bezoeker heeft verwelkomd.
  • De kijkcijfers van de seizoensopener van Moon Knight in de Verenigde Staten zijn bekend. In de eerste vijf dagen werd de aflevering in 1,8 miljoen huishoudens bekeken. Dat is meer dan Hawkeye’s eerste aflevering (1,5 miljoen huishoudens). De best bekeken eerste aflevering van een Disney+ serie blijft Loki (2,5 miljoen huishoudens).
  • 20th Century Studios heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Bob’s Burgers Movie. Bekijk hem hieronder.

Overig nieuws

  • Lucasfilm Games heeft Return to Monkey Island aangekondigd. Tussen 1990 en 2010 verschenen meerdere games binnen deze franchise. De nieuwe game zal later dit jaar verschijnen.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.