Bijkomen van Celebration Day

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 4 oktober 2021.

  • De ABC special The Most Magical Story On Earth: 50 Years of Walt Disney World komt op 8 oktober naar Disney+. Vooralsnog alleen bevestigd voor Amerika dus we zullen nog even moeten afwachten of wij ook van deze special kunnen gaan genieten.
  • Ter ere van de vijftigste verjaardag van Walt Disney World is het boek A Portrait of Walt Disney World verschenen. D23 sprak met de schrijvers en die vertellen hoe het boek tot stand gekomen is.
  • Het is oktober en dus Halloween! In onderstaande video zie je hoe Cars Land in Disney California Adventure werd omgetoverd in griezelige sferen.
  • Over een maand is het alweer tijd voor de volgende Marvel film: Eternals. In een nieuwe promo worden we alvast voorbereid op dit nieuwe hoofdstuk binnen de Marvel Cinematic Universe.
  • En met de vorige MCU film gaat het nog steeds erg goed. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is namelijk de eerste film sinds de start van de coronapandemie die meer dan 200 miljoen dollar ophaalde in de Verenigde Staten.
  • Ook de Sony/Marvel film Venom: Let There Be Carnage doet het uitstekend in de Amerikaanse bioscopen. Het openingsweekend van de film, die 21 oktober pas in Nederland gaat draaien, heeft het pandemierecord van Black Widow verbroken.
  • Liefhebbers van de geschiedenis van walt Disney World. De Disney History Institute heeft inmiddels 2 delen online staan van ‘The Opening of Walt Disney World‘.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.