Avengers Campus in DCA staat uitgebreid stil bij Wakanda Forever

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 21 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Van 11 november tot en met 8 januari zal Avengers Campus in Disney California Adventure uitgebreid stilstaan bij de release van Black Panther: Wakanda Forever. Er zijn karakters zoals de eerder aangekondigde M’Baku maar ook snacks, props van de film en merchandise. In Downtown Disney District zal een muurschildering van kunstenaar Nikkolas Smith verschijnen.
  • In het Magic Kingdom in Walt Disney World zal Disney Enchantment niet te zien zijn van 23 tot en met 29 december. Op die dagen wordt dit avondentertainment vervangen voor Minnie’s Christmastime Fireworks.
  • Nu TRON Lightcycle Run bijna klaar is, zijn Cast Members ook bezig met de opknapbeurt van de Walt Disney World Railroad. Het laatste deel van de track zal door het gebied van de nieuwe attractie gaan.
  • Bij Journey of Water gaat het werk ook door. Daar zijn lantaarnpalen geplaatst in de vorm van bomen.
  • Bij The Art of Disney in Disney Springs is een nieuw beeldje te koop. Het gaat om Cinderella Castle met de decoratie van de vijftigste verjaardag van Walt Disney World.
  • Amazon heeft meer details bekendgemaakt over de voice assistant Hey Disney! waarvan een speciale versie beschikbaar zal zijn in de Disney resort hotels. Ook de Magicband+ zal compatibel zijn.
  • Gisteren stormde het flink boven Parijs. Regen en onweer zijn normaal niet de leukste omstandigheden om een park te bezoeken, maar in Thunder Mesa voegt het toch wel iets toe.

Bioscoop en Disney+

  • We moeten nog even wachten op Black Panther: Wakanda Forever, maar toch zijn er al voorspellingen over de box office opbrengst van de film. Men verwacht dat de film in het openingsweekend tenminste 175 miljoen dollar zal opbrengen in Noord-Amerika. Bekijk ook een nieuwe promo en een serie character posters.
  • Charlie Cox ziet de social media campagne “Save Daredevil” als reden voor zijn tweede leven als de blinde superheld. In een interview met Marvel.com praar de acteur over zijn terugkeer in Spider-Man: No Way Home en She-Hulk: Attorney at Law. In 2024 is hij te zien in zijn eigen serie genaamd Daredevil: Born Again.
  • Variety meldt dat Rachael Harris een van de hoofdrollen zal spelen in de Goosebumps serie voor Disney+. De serie gaat over een groep van vijf high school leerlingen die bovennatuurlijke krachten loslaten op hun woonplaats en samen moeten werken om die te redden.
  • Ook genoten van de FX serie The Bear? Disney+ bevestigt dat er een tweede seizoen komt.

Overig nieuws

  • Bob Weis heeft aangekondigd met pensioen te gaan. Hij was van 2016 fot 2021 President van Walt Disney Imagineering. Daarna werd hij Global Ambassador. Aan het einde van dit jaar sluit hij zijn loopbaan bij The Walt Disney Company af na 42 jaar.
  • Gisteren was het Spirit Day in de Verenigde Staten. Een dag waarop men paarse kleding draagt als visuele steunbetuiging aan LGBTQ+ jongeren en tegen pesten. De Yoda fontein bij het hoofdkantoor van Lucasfilm kleurde daarom ook paars.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.