Achter de schermen bij Disney D-Light

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 17 maart 2022.

Nieuws uit de parken

  • Twee jaar geleden zaten we in de eerste fase van de pandemie. De plotselinge sluiting van de parken over de hele wereld zorgde voor desolate beelden van een totaal verlaten Walt Disney World. Blog Mickey blikt terug op die tijd.
  • Wat een verschil met de situatie nu in de parken. Spring Break is begonnen en dat betekent flinke drukte in de parken in Florida.
  • 30ste verjaardag. De 30th Loungefly tas was voor lange tijd uitverkocht. Of dat door dit soort mensen komt…
Screenshot van Facebookgroep waar tassen op grote schaal verkocht worden (Foto: Roxanne)
  • Tech ‘magazine’ Bright nam een kijkje achter de schermen bij de nieuwe drone show in Dineyland Parijs: Disney D-Light (via Kevin en Luuk). Over die drone show gesproken: Vanaf donderdagavond komt er een nieuw en verbeterde versie van D-Light nar het park (via Jeffrey).

Bioscoop en Disney+

  • Op 27 april krijgen we een bijzondere nieuwe serie op Disney+ over de Disney animators. De trailer van Sketchbook is al veelbelovend!
  • Samuel L. Jackson heeft in de Happy Sad Confused podcast van Josh Horowitz verteld dat Don Cheadle opnieuw in de huid van James Rhodes/War Machine zal kruipen. Deze keer voor de serie Secret Invasion waarin Jackson ook te zien zal zijn als Nick Fury.
  • In dezelfde Happy Sad Confused podcast heeft Samuel L. Jackson ook gezegd dat hij graag terug zou keren als Mace Windu in Star Wars. Zo heeft hij Bryce Dallas Howard, regisseur van een aantal afleveringen van The Mandalorian en The Book of Boba Fett, al om hulp gevraagd.
  • Sinds gisteren is Disney+ in een aantal landen de nieuwe plek waar je de series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en The Defenders kan kijken. In een nieuwe promo maakt Disney daar reclame voor. Later dit jaar zullen deze series ook in Nederland op Disney+ te zien zijn.

Overig nieuws

  • Krijg je niet genoeg van Encanto? Goed nieuws! Want ‘We Don’t Talk About Bruno’ zal voor het eerst live worden opgevoerd tijdens de uitreiking van de Oscars. Dit is bijzonder omdat het nummer niet ingezonden is voor de Oscars en dus ook niet genomineerd is.
  • In Florida zijn ruim honderd mensen gearresteerd op verdenking van prostitutie, mensenhandel en kindermisbruik. Onder die honderd gearresteerden zitten ook cast members van Walt Disney World zoals een lifeguard van het Polynesian Village Resort. 

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

  1. Hallo allemaal! Ik vind dat jullie het heel leuk doen met de podcast!
    Maar waarom hebben in 2018 geen podcast gedaan over mickey 90 jaar jubileum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.