D-Tales #054 – Beauty and the Beast, 25 jaar Disneyland Paris en wat gaat Orlando doen ná Pandora en Star Wars Land?

Het is nog een weekje wachten voordat de live-action remake van Beauty and the Beast in de Nederlandse bioscopen te vinden is, maar Michiel mocht deze week al een kijkje nemen in het betoverde kasteel tijdens de officiële Nederlandse première – inclusief rode loper. Wat vond hij van de film? En hoe verhoudt hij zich tot de animatieklassieker?

In Parijs zijn inmiddels alle registers opengetrokken om helemaal klaar te zijn voor de grote 25 jaar vieringen. Steeds meer decoraties worden onthuld, last-minute opknapbeurten komen achter de bouwhekken vandaan en nieuwe attracties gaan langzaam open. Zo ook Star Tours 2: The Adventures Continue – en die ziet er top uit!

Maar het grote nieuws van deze week kwam van een podcast uit Amerika. Len Testa en Jim Hill bespraken tijdens hun The Disney Dish with Jim Hill podcast de toekomst van Walt Disney World ná Pandora: The World of Avatar en Star Wars Land. Wat gaat men doen voor de 50e verjaardag van Walt Disney World in 2021? De eerste geruchten zijn heel interessant; we bespreken ze allemaal!

Ga er lekker voor zitten met een Dole Whip suikerspin in de hand en enjoy!

2 reacties

  1. Hoi jongens leuke aflevering weer. Jullie kregen een vraag van Jeroen over waarom ze afgestapt zijn van verschillende muziek voor de verschillendeparade wagens. In de nieuwe parade, Disney Stars on Parade zal elke wagen weer eigen muziek hebben en een titel song net zoals toen de tijd bij Disney’s Once Upon a Dream parade. De nieuwe titelsong heet Lost in the Magic. Kijk al uit naar volgende week als jullie alle nieuwe shows en parade uit Disneyland Parijs gaan bespreken en wat jullie er van vinden.

    Groetjes Juliën

  2. Hoi jongens, ik hoorde zojuist in de aflevering een vraag over D23 membership… ik was afgelopen jaar lid (gold member geworden) en heb vorige week toevallig weer verlengt. Ja het is (door de verzendkosten) duur en ja in Europa hebben we niks aan alle extra’s die je krijgt mbt de events… maar ik vindt het wel super gaaf (en toch de moeite) om de magazines te krijgen en de extra gift als je lid wordt of verlengt. Dit jaar de Nine old man collectie (https://d23.com/nineoldmen/). Vindt het wel een verrijking aan mijn Disney collectie / madness 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.