D-Tales #052 – Star Wars, Pandora, Five Guys en Jorn haalt een bevroren banaan uit de vriezer…

Eigenlijk zegt de titel alles over aflevering 52 van D-Tales. We vliegen en stuiteren van links naar rechts, van oost naar west en van Europa naar Amerika.
Star Wars Land in Orlando bereikte deze week een mijlpaal door de eerste verticale constructies te openbaren. Kunnen we hier de eerste layout uit opmaken?

Met nog twee maanden te gaan voor de opening van Pandora, vliegen de nieuwe TV spotjes en inkijkjes ons om de oren. Wat kunnen we gaan verwachten van de attracties, het land maar ook van het eten en drinken? Alles wordt in het werk gesteld om de bezoekers echt me te nemen naar een andere wereld en een complete onderdompeling te simuleren.

In Anaheim staat men ook niet stil. Het nieuwe Beauty and the Beast restaurant is een instant hit met The Grey Stuff als absolute topper, Fantasmic!! (versie 2) staat in de stijgers en alle voorbereidingen worden getroffen om MaxPass uit te breiden in het Disneyland Park.

Dichter bij huis, duurt het nog maar twee weken voordat de 25e verjaardag losbarst. Wat gaat er in Discoveryland gebeuren, hoe staat het met Star Tours 2.0 en wat vinden we van de nieuwe kleding voor castmembers. De opening van Five Guys nemen we ook even mee 🙂

Hoogtepunt van deze aflevering is ongetwijfeld Jorn die ons subtiel probeert te vertellen dat hij deze week zijn eerste home-made DoleWhip heeft gemaakt en daar maar half in slaagt. Is dit de aftrap naar – eindelijk – de volgende videospecial over de Disney Signature Dishes?

Tenslotte nog twee verrassingen: We mogen onze luisteraars een speciale D-Log korting geven op Touringplans én binnenkort verloten we een wel heel speciaal Star Tours aandenken.

Luisteren dus, naar aflevering 52 van D-Tales

6 reacties

 1. Hi guys, bedankt voor het behandelen van de review !
  Nog even over die “unlimited” frisdrank.
  Het concept werd ons uitgelegd door een enthousiaste franse medewerker die ook speciaal een stage had gelopen in de Five Guys in de USA.
  Hij zei echt dat het unlimited frisdrank was. Maar het verklaart nu wel dat toen mijn vrouw terug ging voor een 2e glas dat het haar niet lukte, dat zal wel door die RFID chip zijn dan. Er kwam een Franse melding op het scherm, en er kwam ook een medewerker op haar af. Toen mijn vrouw zei dat ons was uitgelegd dat we unlimited refills konden krijgen, kreeg ze zonder verder commentaar een nieuwe beker. Ik denk dat het engels nog wat lastig was voor ze.
  Sowieso waren alle folders, menu’s en automaten alleen in het Frans, wat het allemaal wat lastig maakte.

  Dus vandaar. Bedankt voor de toelichting Michiel !

  Groetjes !
  Olaf.

 2. Hey heren,

  Is er / hebben jullie een site met een link overzicht van sites die een Disney liefhebber echt gezien moet hebben en die gevolgd zouden moeten worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.