D-Tales #021: Exclusief interview met Katy Harris, audiotour door het Magic Kingdom, Pirates of the Caribbean upgrades en Tokyo Disneyland uitbreidingen

In aflevering 21 van D-Tales hebben we twee exclusieve pareltjes voor je: ten eerste is Ralf op dit moment aan het genieten van zijn welverdiende vakantie in Orlando en heeft speciaal voor ons een audiotour van het Magic Kingdom opgenomen. Sluit je ogen en laat je mee voeren naar de warme zomerdagen van Orlando.

Ten tweede heeft Michiel onlangs de kans gekregen een exclusief interview te houden met Katy Harris, Show Director Creative Entertainment in Disneyland Paris, waarin ze ons meeneemt achter-de-schermen bij de nieuwste, bejubelde parkshow Mickey and the Magician.

Maar er is natuurlijk ook voldoende nieuws om te bespreken. Wat dacht je van het Beauty and the Beast uitbreidingsgebied voor Tokyo Disneyland? Of de mogelijke upgrades voor Pirates of the Caribbean in Parijs – we nemen ze stap voor stap met je door!


Shownotes

 

Disneyland Railroad en Rivers of America

Artikel van het Disney Parks Blog waarin bekend wordt gemaakt dat de Disneyland Railroad en Rivers of America vanaf zomer 2017 weer open zullen gaan.
Disney Parks Blog: Disneyland Railroad and Rivers of America to reopen summer 2017

Pirates of the Caribbean upgrades

Post op het forum van Themepark.nl met de opsomming van alle upgrades aan ‘onze’ Pirates of the Caribbean.
Themepark.nl: [DLP] Upgrade Pirates of the Caribbean 2017

Tokyo Disneyland uitbreidingen

Een artikel op Disney and More over de uitgelekte maquette voor de uitbreidingsplannen voor Tokyo Disneyland
Disney And More: Tokyo Disneyland New Fantasyland Model

 

Ralf’s avonturen in het Magic Kingdom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.